Tulin pikaisesti teille postailemaan tämän viikon laihdutusprojektin tuloksia! Viikko mennyt tosi kivasti ja paino on pudonnut viime sunnuntaista - 1 kg! Jee!! Olen enään 400 gramman päässä normaalista painoindeksistä! Ihan mahtavaa! Olen 172 cm pitkä joten normaalipainoindeksi on kun paino alle 74 kg. Olo on niin virkeä ja hyvä. Nautin äärettömästi kun saa kokkailla terveellistä ruokaa. Ensi viikolle postailen teille reseptejä, mutta sanottakoon että kukkakaali on mun uus peruna! :) 

 

Mahtavat ilmat ulkona ja haravaa on tullut heiluteltua koko viikonloppu. Ihana aurinko! Voi kuinka se tekee hyvää ihmisen mielelle :) Tein kuvakoosteen reippaan kuukauden ajalta. En oikein osaa sanoa onko mitään valtavaa eroa huomattavissa. Vaatteet tuntuvat päällä huomattavasti löysemmiltä kuin kuukausi sitten. Senttejäkin on nyt karissut ihan mukavasti. Nautin niin tästä uudesta ja kohentuneesta olomuodosta. Oikein odotan että pääsen shoppailemaan kesävaatteita uudelle kropalle! Ja vanhat ryysyt kuskaan ilomielin kirppikselle!

kes%C3%A4kunto2015.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-15%20koht

Tavoitteeseen on enään -4,4 kg! Voi miten mahtavaa! Jos vain mulla vielä inspistä riittää niin vedän painon alle 70 kg. Fiiliksen mukaan ja mielenkiintoista nähdä että miltä sitä näyttää parin viikon päästä. Yhteensä viime vuodesta kiloja on lähtenyt nyt 28,2 kg! Huh miten monta voipakettia. Laihdutusprojektin olen toteuttanut Cambridge ohjelmalla. En usko että olisin omin neuvoin tähän pystynyt. Ihana Cambridge valmentajani Teija on loistava tsemppari jolle voi jakaa ilot ja surut. Jatkan laihdutusta vielä tasolla 2 kunnes tavoite saavutettu. Käyn valmentajani puntarilla joka viikko ja se on yksi syy miksi tulosta tulee. On sellainen pieni paine koko ajan ja se pitää tavoitteen kirkkaana silmissä. Hyvänmakuisia Cambridge tuotteita voit ostaa ainoastaan valmentajilta. Sinua lähimpänä olevaa valmentajaa pääset etsimään TÄSTÄ

 

Oikein mukavaa ja reipasta alkavaa viikkoa sinulle! 

 

Terkuin 

Fanni

 

Postaus tehty yhteistyössä Cambridge Ohjelman kanssa