Moi!

Projekti rantakuntoon 2015 edistyy tasaisen tappavaa tahtia. Projekti oli reilun viikonlopun paussilla kun päräytin lomalle Rukalle. Sen jälkeen on sairasteltu flunssaa ja urheilu jäänyt siitä syystä pois. Nyt kuitenkin olo alkaa normalisoitua ja pääsen taas hyvään vauhtiin. Viime vuonna laihdutin Cambridge ohjelman avulla vajaan 25 kg. Tänä vuonna päätin saattaa projektin päätöksen ja olla kerrankin elämässäni normaali painoinen. Olen 172 cm pitkä. Painoni pitäisi olla alle 74 kg jotta olisin "normaali". Tänä aamuna puntari näytti 75,4 kg! Mieletöntä! :) Tavoitteena saada paino 70 kg. Matkaa tavoitepainoon enään 5,4 kg! Se tuntuu ihan käsittömän vähältä.

Olen ollut nyt useamman viikon Cambridge ohjelman tasolla 2. Syön päivässä 3 Cambridge ateriaa ja sen lisäksi 100 kalorin verran marjoja + 300 kaloria kasviksia ja lihaa. Tämä taso on sopinut mulle tosi hyvin. Tuon 25 kg tiputin tasolla 1, eli söin päivässä pelkästään Cambridge aterioita. Ihanaa syödä terveellisesti! Jaksan paljon paremmin ja olo on kaikin puolin tosi mainio!

DSC_0406.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-03-08%20koht

Kiloja on nyt lähtenyt tammikuusta alkaen -7,8 kg! Jos lasketaan mukaan viime vuoden tulos olen laihduttanut yhteensä 27,2 kg!! Senttejä ei kovasti ole viime viikkojen aikana lähtenyt. Mutta eiköhän tuo keskivartalo tuosta ala kohta kapenemaan toden teolla. Minun ongelmani on aina ollut tuo keskivartalon lihavuus. Jännä nähdä minkä näköinen sitä on noiden viimeisten 5 kg jälkeen. Tässäpä vielä kuva vuoden takaisesta tilanteesta.

DSC_0007.jpg

Ja allaoleva kuva otettu tänä päivänä

DSC_0428.jpg

Nyt taidan lähteä tapetointihommiin! Oikein leppoisaa sunnuntaita teille!

 

Terkuin

Fanni

 

Postaus tehty yhteistyössä Cambridge Ohjelman kanssa