Moro!

Moni teistä on kysellyt miten minulla on mennyt elämäntapamuutoksen jälkeen. Tässäpä nyt infoa! :) Muistellaanpa vuosi taaksepäin. Olin todella ylipainoinen, voin huonosti ja mitkään vaatteet eivät sopineet päälle. Myin ahkerasti PartyLite kynttilöitä ja onnistuin saavuttamaan itselleni Karibian matkan. Matkasta innostuneena päätin aloittaa uuden elämän! Puntari näytti päälle 100 kg. Moni ystäväni oli laihduttanut Cambridge ohjelman avulla ja päätin itsekkin lähteä kokemaan. Cambridgen valitsin siitä syystä että sillä paino lähtee nopeasti ja valmentajan vinkkien ja tsemppauksen avulla on helpompi onnistua. Olin päättänyt että nyt ne kilot lähtee ja halusin varmistaa onnistumisen laihdutuksessa tekemällä siitä julkisen. Postailin tuloksia joka viikko. Teidän lukijoiden ihanat kommentit auttoivat jaksamaan ja olen niistä todella kiitollinen <3 

DSC_0399.jpg

Sain tiputettua noin 18 viikon aikana -24,4 kg. Noiden 18 viikon aikana söin siis ainoastaan Cambridge pussikeittoja. 3 pussia joka päivä + 3 litraa vettä. Kaloreita kertyy vajaa 500 joka päivä. On siis selkeää että laihtuu. Nälästä en kärsinyt, mutta monet ruuat himoittivat. Välillä tuli napsittua jotain ylimääräistä, mutta pyrein aina syömään jotain sellaista missä ei ole hiilareita. Cambridge ohjelman toimivuus perustuu ketoosiin. Eli ruumis polttaa rasvaa eikä lihaksia. Ketoosi vie nälän ja tuo mukanaan ihanasti energiaa. 

 

Olin kuin uusi ihminen mutta silti uuden ulkomuodon sisäistämistä opettelen edelleen. Noiden 18 viikon jälkeen minulle tuli stoppi ja en vain yksinkertaisesti jaksanut laihduttaa. Alimillaan painoni on ollut muistaakseni 77,6 kg. Kesä alkoi ja oli ihana päästä juhlimaan ystävien kanssa ja nauttimaan elämästä. Aika pian aloin palautua normaaliin ruokavalioon ja herkuttelinkin aika usein. Mutta ihme kyllä paino ei juurikaan noussut. Kesän aikana painoni heitteli 77-79 kilossa. Talven tultua paino vähän nousi ja on pyörinyt siitä asti 78-81 kilossa. On selvää että painoa tulee se pari kiloa sillä tällä dietillä ruumiista lähtee enimmät nesteet ja kun alkaa syömään normaalisti painoa tulee. Aina kun paino alkoi nousemaan aloitin tekemään korjausliikettä. Takaraivossa on kuitenkin ollut kesästä asti päätös siitä että haluan saada painoni 70 kg. Minun on vain ollut todella vaikea saada motivaatio kohdilleen. Tein koko tammikuun ajatustyötä asian eteen ja vihdoin varasin ajan punnitukseen. Tulin todella iloiseksi kun viime perjantaina kävin Cambridge valmentajani Teijan puntarissa ja se näytti 79,7 kg. Edellisen kerran olin käynyt hänen puntarillaan muistaakseni toukokuussa jollon paino näytti 78 ja jotain. Minulle tuli niin hyvä mieli siitä kuinka iloinen valmentajani oli siitä että olen saanut painoin pysymään poissa.  

 

 

Tässä taulukoita viime vuodelta:

 

  N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-22%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-22%20kohtHiljattain%20p%C3%A4ivitetty18.jpg

Innostuin myös pitkästä aikaa liikunnasta. Crosstraineriä tuli heilutettua joka ilta. Koin myös mahtavia onnistumisen tunteita kun jaksoin juosta useamman kilometrin matkoja. 

 

Vähän aikaa mietein että ilkeänkö julkaista näitä kamalia kuvia vuoden takaa. HYI!! Kamalaa, en muista että oon ollut noin hirveän näköinen!! Tsekatkaa miten JÄRKYTTÄVÄ uimarengas mulla on ollut! Tässä paino 102,6 kg!

tammikuu.jpg

Tänään kaivoin tuon saman paidan kaapista ja sehän ihan roikkui mun päällä! 

1.21.jpg1.22.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-01%20koht

Olen siis saanut nyt motivaation ja päättänyt pudottaa painon 70 kg!  Matkaa tavoitteeseen nyt -8,7 kg. Pahimmillaan painoni oli vajaa kaksi viikkoa sitten. Takana oli juhlaviikonloppu ja perinteiset mässäilyt päälle. Ti 20.1 aloin kuitenkin taas katsomaan mitä suuhuni pistän ja seuraavana maanantaina 26.1 aloitin Cambridge pussikeitot. Tuloksena -4,5 kg 13 päivässä. Aika mieletöntä minusta! Nesteitähän ne toki on, mutta uskoisin että nyt alkaa rasva palamaan tosissaan :) Unelmana näyttää edes semihyvältä bikineissä! :) Oon harrastanut hikiliikuntaa joka päivä. Olo on heti paljon parempi ja energisempi. Toki vaikeita hetkiä tulee välillä mutta yritän sitten tehdä jotain että en miettisi ruokaa. Tässä tavoiteaikatauluni. Katsotaan mitä kahdeksassa viikossa saadaan aikaiseksi. Etenen ainakin toistaiseksi puhtaalla kuurilla eli en syö mitään muuta kuin Cambridge aterioita. 

to 20.2 paino 75 kg

to 26.3 paino 70 kg

DSC_0605.jpg

Jos innostuit Cambridge ohjelmasta käy tutustumassa siihen TÄSTÄ

Voi olipas mukava purkaa ajatuksia pitkästä aikaa! 

Mukavaa sunnuntaita! :)