Moro!

Nyt on takana tosi haasteellinen viikko! Viime sunnuntai ja maanantai meni vielä ihan hyvin pelkällä Cambrige Ohjelman Tasolla 1, eli ei mitään ruokaa vaan Cambridge aterian korvikkeita ja 3 litraa vettä. Maanantaina kävin pitkän lenkin ja olo oli mitä mainioin. Tiistaina kuitenkin alkoi tympäsemään ja tuli repsahdettua. Söin näkkäriä, hernekeittoa ja kaikkia mitä kaapista sattui löytymään. Ja voi että se tympäsee seuraavana aamuna kun käy puntarilla ja plussaa pukkaa. Keskiviikkonakin tuli vielä muutama repsahdus. Torstaisin käyn ennen töihin menoa Cambridge valmentajani Teijan puntarilla. Tulimme molemmat siihen tulokseen että minun on parasta siirtyä tasolle 2. Olin kyllä hyvin skeptinen että tippuuko paino. Mutta täytyy sanoa että viihdyn tällä hetkellä todella paljon paremmin tasolla 2. Ihanaa kun saa syödä!! 

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-15%20koht

 

Päivisin nautin siis edelleen kolme Cambridge aterian korviketta ja lisäksi n. 400 kalorin edestä muuta ruokaa. Mahdollisimman vähähiilihydraattista jotta ketoosi pysyy yllä. Olen jaksottanut ateriat pitkin päivää ettei nälkä pääse yllättämään. Päivän kokonaiskalori määrä on siis noin 800 kcal. 

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty40.jpg

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty39.jpg

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty38.jpg

 

Ensiksi kokeilin tehdä smoothieita kokonaisella pirtelöpussilla mutta ne eivät olleet minun mielestäni niin hyviä. Päätin siis jakaa yhden pussin 2 aterialle. Nuo smoothiet ovat todella hyvän makuisia ja ihania vitamiini pommeja! Pirtelöpussi antaa sopivasti makeutta. Yllätyin kuinka hyviltä puolukatkin maistuivat! :) 

 

Aamiaiseksi olen nyt tehnyt noita smoothieita ja niillä lähtee kyllä päivä todella hyvin käyntiin. Lounaaksi olen töissä nauttinut Cambridgen suklaan makuisen pillimehun. Kolmen/neljän maissa olen ottanut välipalaksi toisen smoothien. Illallinen syödään klo 17-18 välillä. Olen tehnyt kukkakaalista muusia. (Aivan taivaallisen hyvää!!) Muusin lisäksi pieni salaatti ja jotain lihaa. Nyt olen laittanut kanaa, toissapäivän tein lihapullia porsaan jauhelihasta johon en laittanut korppujauhoja. Mauksi vähän tomaattipyrettä ja tuoretta basilikaa. Voi miten hyvältä ruoka maistuu!! Iltaherkkuna olen kirjan lukemisen lomassa nauttinut yhden Cambridge patukan. Nälästä en ole kärsinyt. Mutta nyt tuloksiin!

 

8.22.jpg

 

Tällä viikolla paino on pudonnut -0,7 kg. Mahdollisesti olisi lähtenyt enemmänkin jos ei olisi tullut repsahduksia. Mutta olen tyytyväinen kun puntari on kuitenkin mennyt alaspäin. Senttejä on lähtenyt tosi kivasti. Kuvissa en edelleenkään juurikaan huomaa mitään eroa, mutta kyllä se maha on ehkä vähän pienentynyt. 

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-15%20koht

 

Tavoite kuitenkin mukavasti lähestyy! :) 27 päivän aikana on painoa pudonnut -6,5 kg! Olen laihtunut nyt yhteensä viime vuodesta -25,9 kg!!

Ensi viikonloppuna onkin luvassa mukava reissu lappiin ja siellä mennään lomatunnelmissa! :) Paino luultavasti tulee nousemaan reissun aikana, mutta viikon päästä maanantaina palataan sitten takaisin ruotuun! Nyt me aletaan lasten kanssa leipomaan laskiaispullia! Itse nautin herkuista vain silmä ja hajuaistilla! 

 

Jos innostuit Cambridge ohjelmalla laihduttamisesta tästä pääset etsimään sinua lähimpänä olevan valmentajan.

 

Mukavaa laskiaissunnuntaita!

 

Terkuin 

Fanni

 

Postaus tehty yhteistyössä Cambridge Ohjelman kanssa