Moro!

Kiitos taas tuhannesti ihanista tsemppaavista kommenteistanne! Nyt on takana pari viikkoa vartalon hoikennusta Cambridge ohjelman avulla.

image.jpg

Tämä viikko on mennyt vähän erillälailla kuin suunnittelin. Koko perhe on ollut oksennustaudin kourissa. Huh huh! Pyykinpesukone on pyörinyt 24/7. Tosi kova tauti varsinkin noille pienemmille ja kestää älyttömän kauan. Nyt kuitenkin homma jo voiton puolella. Itsekkin sairastin. Kovasti ei oksennettavaa ollut koska olen ollut pussikeittokuurilla 2 viikkoa. Taudin takia jätin Cambridge ateriat vähemmälle pariksi päiväksi ihan sen takia etteivät ne ala sen takia ällöttämään, toki ruokahaluakaan ei kovasti ollut. Nyt olen kuitenkin viimeiset neljä päivää ollut onnistuneesti puhtaalla kuurilla. Liikunta on jäänyt tällä viikolla kovin vähiin sairaspotilaiden vuoksi. Youtube jumppaa olen kerennyt muutamana iltana vetämään :) 

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-08%20koht

 

Aloin syvällisesti miettimään että miksi laihdutan Cambridge ohjelmalla. Diettejä löytyy nykyään niin moneen lähtöön! Olen malttamaton ihminen ja haluan tuloksia heti! Rasva palaa tehokkaasti varsinkin kun pyrkii jättämään repsahdukset pois! Nälkää en tunne mutta tietysti välillä tekee jotain mieli. Tasolla 1 laihduttaminen vaatii täydellisen asennoitumisen. Kun minun alkaa tehdä jotain mieli mietin että 2 viikkoa enään! Sitten pääsen nauttimaan hoikemmasta kropasta tyttöjen reissulle lappiin! Välietappeja pitää olla ja pitää olla välillä herkkupäiviä. Laihduttaminen on nyt erilaisempaa kuin vuosi sitten. Toki matkaa oli silloin todella paljon. Ressasin aika paljon. Varsinkin kun tein laihdutuksesta julkisen. Toisaalta se myös palkitsi ihan äärettömästi. Nyt mulla on rennompi asenne, mutta toki haluan saada hyviä tuloksia. Aion jatkaa Tasolla 1 ainakin seuraavat 2 viikkoa. Ja kun epätoivo iskee löydän itseni monesti lukemassa muiden onnistumistarinoita. Ne tsemppaavat ihan älyttömästi!

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-07%20koht

 

Tasolla 1 korvaan siis kaikki päivän ateriat kolmella Cambridge aterialla ja päälle 3 litraa vettä, mistä mielellään puolet vischyvetenä. Fiilikset on kyllä tosi hyvät mutta hiukan alkaa jänskättämään että kuinkahan tiukassa nämä viimeiset kilot on. Toki en ole niin kilojen päälle enään vaan tarkkailen nyt niitä senttejä. Vyötärö ja lantion seutu saisivat vielä kaventua. Yllättävän hyvin painoa kuitenkin on lähtenyt noin 3 viikon aikana. 

image.jpg

 

Hankein tsempparikseni Garminin Vivofit aktiivisuusrannekkeen. Olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Olen tarkkaillut sitä ja minusta se nappaa askeleet tosi tarkasti. Kuulin kommentia toisista aktiivisuusrannekkeista että ne nappaavat askelia pelkällä käden heilautuksella. Minä teen pääasiassa istumatyötä toimistossa. Ranneke määritteli minulle joka päiväiseksi askeltavoitteeksi 7 862 askelta. Ranneke näyttää myös poltetut kalorit. Kello on ollut minulla käytössä nyt neljä päivää ja aikalailla joka päivä kaloreita on palanut 2000. Aktiivisuuden olen saanut täyteen joka päivä. Parina iltana olen kävellyt ympäri taloa että tulee askeleet täyteen. Pidän kyllä kovasti laitteesta ja voin suositella! Nyt sitten tuloksiin!

8.21.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-08%20koht

Viime sunnuntaista paino on pudonnut -1,3 kg. Oon tosi iloinen tuloksesta! :) Kuvaa yritin katsoa ja ihmetellä huomaako mitään muutosta mutta itse en huomaa juurikaan eroa edellisviikkoon. Senttejä on karissut ihan mukavasti. Rinnanympärys on kavennut 3 cm, vyötärö ja lantio -6 cm. Vyötärön kohdalta huomaan jo eron muutaman viikon takaiseen. 19 päivän aikana kiloja tippunut -5,8 kg. Tosi hyvin siis! :) Toivottavasti tämmöinen reippaan kilon pudotustahti viikkotasolla pydyy yllä jatkossakin. Projektia jäljellä vielä 7 viikkoa ja katsotaan mihin tuloksiin päästään! 

Olisi tosi ihana kuulla kokemuksia teiltä noista viimeisten kilojen pudottamisesta! Tuottiko vaikeuksia vai lähtivätkö helposti? Ja millä keinoin sait ne lähtemään? Nyt allekirjoittanut lähtee harrastamaan yläkerran siivousta! :) Reipasta sunnuntaita!

Cambrige ohjelman tuotteita voi ostaa ainoastaan valmentajilta. Lähimpää valmentajaasi pääset etsimään täältä :) 

 

Terkuin

Fanni

 

Postaus tehty yhteistyössä Cambridge ohjelman kanssa