Tämä sääntö pätee ikuisesti nimittän paras siivous on paras sisustus! Sain ilon osallistua SINIn tuotekampanjaan. Erityisen innostunut olen SINI tuotteiden suomalaisuudesta! Sinituote Oy on suomalainen perheyritys joka on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden, autonhuollontarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. SINIn tuotteet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä

 Kymppi kuussa lisää -kampanja on todella ajankohtainen. Suomalaisten tuotteiden suosiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan! Kannattamalla kotimaista luodaan ihan oikeasti uusia työpaikkoja. 

21.117-001.jpg21.116.jpg

Erityisesti ihastuin tähän SINIn Pese ja Kiillota -mikrokuituliina settiin joka soveltuu erityisesti keittiön ja kylpyhuoneen kaakeli- ja metallipinnoille. Loistavasti sillä sai myös kiillotettua keittiön Victoria Ghostit jotka ovat yleensä täynnä pieniä ja vähän isompiakin sormenjälkiä :)

21.114.jpg

SINIn jynssärillä pääsi hankaamaan vaikeatkin paikat ja puhdasta tuli! Tässä tuotteessa on todella hyvin suunniteltu käden sija. Jynssääminen on helppoa ja tehokasta!

21.115.jpg

Tiskiharjoja taas ei voi koskaan olla liikaa! Pannu ja parilaharja oli minulle uutuus tuote. Todella loistava väline jolla saa epäonnistuneet kokkaukset irtoamaan pannusta! Näppärä vinkki tiskiharjan puhdistukseen on sen liottaminen vedessä jossa on kloriittia. Harja on kuin uusi sen jälkeen ja tämä sama pätee myös luutuihin :) 

21.112.jpg

Lieden ja välitilan jynssäsin SINIn keittiösienellä mistä pystyi leikkaamaan itselle sopivan palasen. Siivousaineena käytän 99 % aina fairya. 

DSC_0511-001.jpg

Sinillä siivous tosiaan sujuu! Siniltä löytyy useita erilaisia liinoja siivoukseen. Eniten käytän mikrokuituliinoja joilla saa kiiltävät tasot puhtaaksi jättämättä rantuja. Niiden pesemiseen en yleensä käytä pesuaineita. Tai sitten pyyhin ensin pesuaineella kostutetulla sieniliinalla ja kuivaan mikrokuituliinalla.

Ja sitten kuvia puhtaasta keittiöstä :)

DSC_0447.jpgDSC_0433.jpg

Kiitos SINI tuotteille mukavasta mahdollisuudesta päästä testailemaan uutuuksia! Joulusiivous on mukava tehdä kestävillä ja laadukkailla tuotteilla mitä voi käyttää jopa vuosienkin päästä!

 

Terkuin

Fanni

 

(yhteistyössä Sini tuotteiden kanssa)