Moro! 

Tässäpä otoksia olkkarista viime viikonlopulta. Harvemmin on näin paljon tavaraa esillä, johtuen lähinnä vauhdikkaasta 1-vuotiaasta pojasta joka auttaa äitiä sisustamisessa omalla tavallaan :) Tyttö (3-vuotta) antaa jo koristetavaroiden olla omilla paikoillaan ja ihastelee nättejä esineitä. En osaa vangita olohuoneen tunnelmaa niin että se ei näyttäisi täyteen ahdetulta. Tai ainakin minulle tulee kuvista sellainen olo että täällä ei sovi liikkumaan. Todellisuudessa se ei ihan pidä paikkaansa! Vaikkakin isoja huonekaluja on paljon yhdessä huoneessa :)

DSC_0485.jpgDSC_0504.jpgDSC_0472.jpgDSC_0473.jpg

PartyLiten majesteettinen valo hurrikaani sai sisälleen Lene Bjerren kultaisen kuusen sekä Riviera Maisonin ihania kuusi ja puupölkky koristeita :)

DSC_0475.jpgDSC_0474.jpgDSC_0477.jpgDSC_0478.jpgDSC_0481.jpgDSC_0471.jpg

Laitan myöhemmin laajempia kuvia olkkarista. Olkkarin kalustejärjestelyyn mulla on useampikin idea mutta annetaanpa niiden nyt hautua :)

Oikein hauskaa alkavaa viikkoa! Ja muistakaa käydä osallistumaan ihanaan Riviera Maison arvontaan TÄÄLTÄ