Huomenta!

Tässäpä kuvia meidän ruokailupöydästä. Tässä pöydässä syödään nykyisin harvemmin. Aamupalat, lounaat ja päivälliset nautiskellaan keittiön pöydässä. Kuvien ottamisen jälkeen sain aikaiseksi vihdoin kääntää lampun oikein päin, eli pöydän suuntaisesti :) Pöytä oli ennen toisinpäin ja lamppu on sitten jäänyt kääntämättä. 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty37.jpgDSC_0612.jpg

Tykkään älyttömästi pöytälampuista ja "kauniit ja rohkeat" henkisestä sisustamisesta. Katsokaapas joskus tarkkaan amerikkalaisten ohjelmien sisustusta. Joka puolella on pöytälamppuja. Nämä pöytälamput ovat Pentikin.

DSC_0611.jpg

Ghost Candelabran hankein itselleni lahjaksi kun sain tradenomin paperit käsiin. Se on ollut viimeisen puolivuotta kaapissa ja nyt kaivoin sen taas esiin. Kynttilöinä tietysti PartyLiten kattauskynttilät jotka on tehty parafiinistä :)

DSC_0609.jpgDSC_0610.jpgDSC_0608.jpgDSC_0603-001.jpgDSC_0605.jpgHiljattain%20p%C3%A4ivitetty36.jpgDSC_0607.jpg

Facebookin puolella jotkut ovat varmaan huomanneetkin että olen liittynyt Instagramiin. Ihan loistava paikka saada lisää inspiraatiota sisustukseen! Suosittelen ehdottomasti liittymistä. 

Käykäähän tykkäilemässä meitsin Facebook sivuista minne linkittelen aina uudet postaukset ja Instagramtiliä pääset seuraamaan TÄSTÄ.

Oikein mukavaa torstaita! :)

Terkuin

Fanni