Morientes!

Tämä kyseinen kohta tässä huushollissa on ainut mihin olen totaalisen tyytyväinen. Kun hankein tuon Askon peilin ajattelin ensin spraymaalata sen hopeaksi. Onneksi en sitä kuitenkaan tehnyt nimittäin peili on todella näyttävä myös puunvärisenä ja passaa meille paremmin. 

DSC_0575.jpgDSC_0582.jpgDSC_0576.jpgDSC_0585-001.jpg

Lipasto on Jyskin ja kuten näkyy niin hieman kärsinyt sillä se on painunut keskeltä kasaan niin että ovet eivät mene enään kunnolla kiinni.

DSC_0600-001.jpgDSC_0599.jpg

DSC_0598.jpg

Portaiden alla majailee tällä hetkellä antiikki arkkupakastin! :D Portaiden alle olen kehitellyt jos jonkinlaista säilytysjärjestelmää, mutta sitä oikeaa ratkaisua en ole vielä keksinyt. 

 

Viikonloppu mukavasti kolkuttelee oven takana! Ihanaa <3 Laatuaikaa lasten kanssa! Pihatöitä, leipomista ja iltaisin hetki omaa aikaa <3 Tykkään! Taidanpa viritellä jouluvalot jo pihatuijiin. Joko teillä on alettu virittelemään jouluvaloja sisälle tai ulos?

 

Terkuin

Fanni