Moro!

No nyt tulee sitten tekstiä pienellä präntillä kun ipadilla postausta teen junan kyydillä matkalla kohti Pasilan asemaa :) 

image.jpg

Olen niin innoissani messuista ja kaikista ihanista ystävistä joita pääsen hetken päästä morjenstamaan. Avoimin ja inspiroitunein mielen lähden tutkimaan messujen valikoimaa. Ideoita lähden hakemaan eteisen kattovalaisimiin sekä tuleviin remppahommiin tärkeysjärjestyksessä työhuone, vaatehuone, vessa, kodinhoitohuone ja suihku/sauna. 

Kamera tulee varmasti täyttymään ihanista inspiraatio kuvista. Onko teillä jotain toiveita haluaisitte että messuilla kuvaisin?

image.jpg

Nyt syvennyn sisustuslehtiin ja käyn tsekkaamassa VR:n ravintelivaunun tarjonnan :) 

 

Messuille saavun noin klo 14.30 joten tulkaa sankoin joukoin morjenstamaan meitä CASAlaisia AHEAD-areenalle! Jos et messuille pääse itse osallistumaan niin CASAbloggareiden kyydissä pääsee nautiskelemaan virtuaalisesti messujen parhaita paloja :)

P.S: Mistä lähtien junassa on ollut langaton netti??! Ihan huippu juttu :)