Moro!

Kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille! Laitoinkin fb:n puolelle kuvia tapetoidusta eteisestä ja oon vieläkin ihan fiiliksissä! En ole ikinä tapetoinut. Olen aina jotenkin ajatellut että se on niin vaikeaa että parempi jättää ammattilaisille. MUTTA sehän oli huomattavasti simppelimpi ja vähempi sotkuisempi homma kuin maalaaminen. Sen seurauksena mulla on päällä oikein tapetointi himo! Se oli niin mukavaa! :) Joten kannattaa ehdottomasti kokeilla!

 

Makkarissa ei sen sijaan ole tapahtunut mitään sen kummempia muutoksia. Pari viikkoa sitten minulle iski kamala tarve saada uusi untuvapeitto kun edellinen oli ihan lärsä ja petaukset ei näyttäneet yhtään muhkeiltä. Kävin sitten piruuttaan iskussa. Ja siellähän oli maailman muhkein peitto. Siis se oli ihan mieletön. Muistaakseni unikulman valmistama. Olin jo valmiina kaivamaan visan esille kun ajattelin että voisi alle 500 euron selvitä. Mutta herranjumala se maksoi 1400 EUROA! Hyi. No sitten menin Jyskiin ja sain ihan semi hyvän tuplapeiton 60 eurolla.

DSC_0364.jpgDSC_0357.jpgDSC_0360.jpgDSC_0362.jpgDSC_0359.jpgDSC_0366.jpg

Mutta jos joskus voitan lotossa marssin samantien ostamaan sen mielettömän untuvapeiton..

 

Hauskaa viikonjatkoa! :)