Moro!

Hitsit että piti miettiä kauan otsikkoa tälle comeback postaukselle. Sitten päässä alkoi soida kummelien kyseinen kappale :D

Kesä meni taas silmänräpäyksessä. Upeista helteistä saatiinkin nauttia ylettömän kauan. Kesälomaa en ole päässyt tänä kesänä viettämään koska palasin työelämään ja voi miten virkistävä tuulahdus se onkaan ollut. Ihanaa kun arki! Kyllä se on vain sellainen asia joka pitää ihmisen kiinni elämässä. Ei sillä olen kyllä nauttinut älyttömästi ajastani kotona lasten kanssa, mutta huomaan kyllä että kun on rutiinit niin jaksaa paljon paremmin. Tyttäreni on nyt kolmen vuoden ja poika viikari täytti muutama viikko sitten vuoden. 

 

Syitä blogi hiljaisuuteen on useampikin. Yksi syy on se että kesän tullen sisustusinspiraationi häipyy ja vietetään paljon aikaa pihalla ja jostain kumman syystä en ole saanut aikaiseksi ottaa puutarhastamme kuvia. Osasyynä aina se että en ole niihin tyytyväinen. Haen ehkä liikaa täydellisyyttä ja sitten tympii kun kuvista ei välity se fiilis mitä haen. Mutta suurin syy hiljaisuuteen on prosessi nimeltä avioero jota olen läpikäynyt kuluneen kesän. Päätös on ollut molemminpuoleinen ja uskon että kaikilla osapuolilla on paljon helpompi ja parempi olla. Sanotaanko nyt näin että olen mieluummin "onnellinen 25-v kahden lapsen yh-äiti" kuin "onneton ja naimisissa".

Epäonnistuminen on yksi niistä isoimmista tunteista mikä aihepiirin päällä pyörii. Parisuhteet ovat aina todella vaikea asia. Mutta ero, se tuo kyllä ihmisistä rumat puolet esille. Varsinkin jos mukana on lapsia. Molemmat osapuolet haluavat että lapsilla on hyvä olla, mutta mitäs sitten kun molempien näkemykset ovat ihan erit. Palaan mahdollisesti tähän aiheeseen myöhemmin. Sen verran uskallan vielä aihepiiriä avata ja sanoa että tämä divorce päätös on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Suhteemme oli jo niin tulehtunut että se tukahdutti meitä molempia. 

DSC_0380.jpg

Tuntuu niin kuin olisin syntynyt uudestaan. Toki siihen varmasti vaikuttaa hoikentunut ulkomuotoni. Mutta on jotenkin helpompi hengittää. Minussa on nykyään ihan eri energia.

muutos.jpg

Vajaa vuosi sitten juhlittiin poikani ristiäisiä. Nyt vasta tajusin kuinka sairaan näköinen olin silloin. Ja kuinka onnettomalta näytän vaikka minulla on maailman ihanin ja rakkain nyytti sylissä. Minun on ollut edelleen vaikea sisäistää tätä pudonnutta painoa. Tämä kuva sai minut herämään että kyllä tässä on muutosta tapahtunut. 25 kg hoikempi minä! :)

DSC_0009.jpg

Olen nyt tasapainoillut normaalilla ruokavaliolla viimeiset 3-4 kk. Ja heti sanon että olen myös herkutellut! Paino heittelee n. 2 kg 77-79 kg. Yleensä viikonlopun jälkeen 79 kg ja alan silloin tekemään heti korjausliikettä. Olen siis syönyt ihan normaalisti. Perunaa, leipää joskus pitsaa ja muita herkkuja, mutta olen oppinut hillitsemään syömistäni. Tavoitteena olisi vielä tiputtaa paino alle 75 kg, mutta nyt minulla ei ole siihen inspiraatiota, vaikka tiedän että se olisi helppo homma. Nautitaan vielä elokuusta ja sitten aletaan hommiin. 

 

Kiitos kaikille jotka ovat kommentoineet ja laittaneet s-postia <3