Toukokuu on täällä! Ihanaa kesä on ihan pian! Toukokuu on minulle yksi mieluisimmista kuukausista. Luonto puhkeaa eloon ja ulkona pääsee sisustelemaan kesä olohuonetta :) PartyLiteltä löytyy monenlaista ihaaa somistetta ja kynttilää kesäterassille. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20koht

Itse olen aivan rakastunut näihin Brighter World soijavaha kynttilöihin jotka sisältävät eteerisiä öljyjä. Niiden tuoksu on kerrassaan huumaava. Lempi tuoksuni on tuo vanilja & tonkapapu. Soijavaha on vieläkin puhtaampi raaka-aine kuin parafiini. Kynttilät palavat todella kauniisti, eivät savuta ja niiden tuoksu rentouttaa sekä mieltä että sielua. Kynttilöissä on käytetty harvinaisia tuoksuja eksoottisista maista. Kyntilöiden tuoksut on tehty yhteistyössä tuoksutalo Givaudanin kanssa. Nämä kynttilät tulevat kauniissa kierrätetystä materiaalista valmistetussa lahjapakkauksessa. Isommalla kynttilällä on paloaikaa 30-40 tuntia ja pienemällä kynttilällä 20-30 tuntia. Niitä on mahdollisuus saada yksittäin isompana kynttilänä tai sitten 3 kpl:n settinä jossa tulee yksi jokaista tuoksua (vanilja & tonkapapu, ylang ylang & mustaherukka, punainen inkivääri & tiikki)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20koht

 

TÄSTÄ PÄÄKUVASTOON

 

TÄSTÄ KESÄKUVASTOON

 

Toimin itsenäisenä PartyLite konsulttina 100 km säteellä Kalajoesta. Haluatko pitää tunnelmalliset ja rennot kynttiläkutsut vaikkapa omassa puutarhassasi? Tulen mielelläni pitämään luoksesi kutsut. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostiini

moderniamaalaisromantiikkaa@luukku.com

PartyLite kutsujen emännöiminen todella kannattaa. Emäntä saa aina tuotteita ilmaiseksi, puoleen hintaan ja hyviä lisätarjouksia

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-02%20koht

Emännällä on mahdollisuus saada varauslahja ihan ilmaiseksi kun kutsujen myynti on 250 euroa sekä 2 tai 3 emännän vierasta ottaa itselleen jatkokutsut.

Lisäksi emäntä saa tuotehyvitystä 20 % kutsujen myynnistä kun myynti on yli 250 e. (esim myynti 260 e -> tuotehyvitys 52 e) Tuotehyvityksellä emäntä saa valita ilmaiseksi normaalihintaisia tuotteita kuvastosta.

Emäntä saa myös yhden tuotteen - 50 %

Toukokuun kutsujen emäntä saa ostaa 5 pkt tuikkivia vain 5 eurolla!

Jos et halua pitää virallisia kutsuja voit myös pitää "vihko kutsut" eli kerätä tilauksia jolloin saat samat etuudet kuin oikeilla kynttiläkutsuilla. Kaikki tuotteet toimitetaan veloituksetta lähimpään postiin kun tilaus on yli 100 euroa. Alle 250 euron tilauksista emäntä saa tuotehyvitystä 15 %.

 

Voit tehdä tilauksia myös verkkokaupassa. Maksuvälineenä käyvät luottokortit sekä visa electron jos olet hyväksynyt nettimaksu mahdollisuuden nettipankissasi. Verkkokaupan tilauksiin tulee toimitusmaksua 7,90 e. Alennetut hinnat näkyvät ostoskorissasi kun olet lisännyt ostoskoriisi jonkin normaalihintaisen tuotteen.

 

Hauskaa viikonloppua!