Helou!

 

Hengissä ollaan jos olette ihmetelleet mihin olen joutunut :D Kesä on tullut ja en millään viitsi istua koneella kun iltaisin on niin ihana tonkia kukkapenkeissä ja tehdä pihahommia! Elämäntapa muutosta on nyt harrastettu enemmän ja vähemmän Cambridge ohjelman avulla viimeiset 17 viikkoa. Tuloksena -24,4 kg sekä älytön määrä hävinneitä senttejä. Päässäni vielä yritän sisäistää tätä valtavaa muutosta mitä minussa on tapahtunut. Välillä edelleen tuntuu että olenko tosiaan muka laihtunut. Olen saanut aivan ihania kehuja ystäviltä ja tutuilta hoikemmasta ulkomuodostani! Kiitos niistä! 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty18.jpg

Kuvat räpsäisty eilein ennen iltalenkkiä. Uskomatonta mutta minä jaksan hölkätä! Voi mikä fiilis! Olen vetänyt nyt monena päivänä 5 km juoksulenkin ja se tuntuu niin upealta! Olen aina haaveillut että jaksaisin juosta pitkiäkin matkoja ja nyt minä pystyn! :) 

Ja jotta ei totuus unohtuisi niin tässä muutama kuva tammikuun lopulta kun aloitin projektin.

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty19.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-22%20koht

Jestas sentään mun on pakko itsekkin ihmetellä näitä hävinneitä senttejä. Lantioilta on sulanut rasvaa melkein 40 cm!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-05-22%20koht

Kun käytin meidän vauvelia neuvolassa pyysin neuvolantätiä myös mittaamaan minun pituuteni jotta pystyisin määrittämään painoindeksini. Ylläolevan taulukon BMI on määritetty 170 cm mukaan, mutta olinkin 172 cm pitkä. Normaali painoindeksi olisi kun paino on 74 kg. Tavoitteenani on nyt päästä noin 70 kg paikkeille ja sinne on vielä hieman matkaa. Olin edellisen viikon tasolla 1, eli korvaan kaikki päivän ateriat 3 Cambridge aterialla. Ensi viikon ajattelin myös päästellä tasolla 1 että pääsen nopeammin tavoitepainooni.

 

Oon niin ylpeä itsestäni että olen pystynyt tähän! Onneksi päätin tehdä muutoksen! Elämä on niin ihanaa kun askel on melkein 25 kg kevyempi! 

 

Ihanaa viikonloppua teille <3