p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%202014.jpg

Meidän kodissa on pistetty nyt väriä pöytään Pääsiäisen kunniaksi! Mielikin tuntuu jotenkin niin virkeältä kun koti on värikäs! Nautin ihan äärettömän paljon lasisten PartyLite tuotteiden somistamisesta sillä niitä on niin helppo tuunata aina vuoden ajan mukaan. Sekä kynttilöiden ihana tuoksu <3 Voi miten kotoisan tunnelman se tuokaan!

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2020141.jpg

DSC_0010.jpgDSC_0012.jpgDSC_0015.jpg

Keittiötä piristin keltaisella sekä vihreällä värillä. PartyLiten Luovuus somiste escential kynttiläpurkille toimii oivana maljakkona kauniille tulppaaneille sekä lasinen kippo täyttyi koriste munista ja tipuista :) 

 

Olkkarin ruokapöytä sai ylleen väriä. Kaivoin kaapista henkkamaukan värikkäät tabletit ja pöytää koristavat PartyLiten Muutos-somisteparit sekä innovaatio somisteet. Lasisessa maljakossa on narsissi jonka purkin peitin tuollaisella keltaisella risunauhalla.

DSC_0028.jpgDSC_0021.jpgDSC_0020.jpgDSC_0037.jpgDSC_0042.jpgDSC_0044.jpg

Sohva osaston puolelle kaivoin taas rahin esille sillä meidän pikkumies (8 kk) on alkanut menemään pitkin lattioita niin tehokasta vauhtia että teräväkulmaiset pöydät oli enemmän kuin aiheellista siirtää pois. Joten näyttää myös pahasti siltä että sisustustavaroiden karsiminen tai ainakin siirtäminen korkeimmille tasoille olisi hyvin suotavaa.

DSC_0047.jpgp%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen%2020142.jpg

Mikäli tässä joudan sairastuvan hoidolta niin pistän vielä lisää Pääsiäisaiheista postausta :) Joko teillä on kaivettu tiput pöydälle? Minä onneton se en muistanut laittaa rairuohoja kasvamaan ajallaan joten tänä vuona mennään ilman. Täällä meillä päin trullit käyvät ensi lauantaina joten karkkiostokset vielä tekemättä. Diettiläinen luonnollisesti saa vaan koota kindermunien yllätyksiä ja jätetään suklaan maistelut muksuille.

Huomenna aika astua taas valmentajan puntarille ja illalla luvassa taas tuloksia :)

 

Hauskaa iltaa!