Moro!

Kiitokset taas kaikille edelliseen laihdutuspostaukseen kommentoineille! Ootte ihania! <3 Sain kuulkaa ennen Karibian reissua vihdoin sen inspiraation ja maalata päräytin sen harmaan takkahuoneen päätyseinän valkoiseksi. Ja oon ihan älyttömän tyytyväinen että sen tein! Huone raikaistui todella paljon! Vielä pitäisi inspiroitua maalaamaan ikkunanpokat ja katto. Mutta mulla tuntuu kyllä olevan nyt niin virtaa että kyllä minä sen tässä joku ilta teen!

'DSC_0032.jpgDSC_0037.jpg

Kuten kuvasta näkyy sävyero seinästä kattoon on aika valtava! Takkahuoneessa oleva sohva on Artekin. Harmittavasti vain se on keltainen :( Mutta se ei ehkä näytä enään niin pahalta kun huoneessa on muuten valkoista. Joten sitä ei voi missään nimessä hävittää mutta uudelleen päällystäminenkin on aika arvokasta hommaa. Mutta ehkäpä alan nyt säästämään.

DSC_0028.jpgDSC_0031.jpgDSC_0036.jpgDSC_0035.jpgDSC_0038.jpgDSC_0040.jpgDSC_0042.jpg

Tässäpä vielä kuva 2 vuoden takaa kun takkahuoneessa majaili meidän terassin sohva.

5114a9a2c98c7e654c000503.jpg

Ja jälkeen..

DSC_0037.jpg

Mulla on nyt ihan auki tämä takkahuoneen sisustus. Mietein että tekisinkö tuohon seinälle kuvakollaasin mutta toisaalta se on ihanan raikas ihan tyhjilläänkin. Ajatuksenahan minulla oli aikaisemmin tehdä huoneesta romanttinen ja raakasti mustavalkoinen. En ole ihan sitä ajatusta vielä heittänyt pois, mutta toisaalta kaipaisin ehkä sitä skandinaavista raikkautta mitä niin monessa kodissa nykyään näkee. Mutta sitten taas.. Minä oon niin glamourin hakuinen ihminen että haluan sisustuksen olevan ylellinen. Kun vain nyt saisi selvitettyä omassa päässään mitä haluaa, varsinkin kun haluaisin niin monenlaista! :D 

 

Onko siellä jollakin muulla "sisustus" hukassa?? Perustetaan vaikka AA-kerho! 

 

Hauskaa viikkoa! Hitsi, kohtahan on viikonloppu! :) Ensi viikon punnituksen tuloksia sitten poikkeuksellisesti vasta keskiviikkona!