Viikosta nro 13 selvitty! En kyllä ihan papukaijamerkkiä tästä pääse itselleni antamaan sillä pääsiäisenä sorruin herkutteluun. Mutta pääasia on että matka jatkuu ja puntarikin meni kuitenkin alaspäin tämän päivän punnituksessa. Tämän viikon aikana lähti 0,9 kg mutta olen siihen enemmän kuin tyytyväinen! :) Jokainen lähtenyt gramma on lähempänä tavoitepainoa! 

Nyt niitä viime viikolla lupaamiani ennen ja jälkeen kuvia :)

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty15.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty17.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-23%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-23%20koht

Yhteensä tammikuun alusta olen laihtunut nyt -20,4 kg! Jes! Muutaman kilon sain silloin tiputettua omin avuin kunnes päätin kokeilla laihduttamista Cambridge ohjelman avulla. Ja onneksi päätin sillä nyt olen saanut kiloja karistettua 13 viikon aikana 18,5 kg! :) Sentit ovat kyllä nyt tiukassa. Olen tainnut mitata ennen lomalle lähtöä aika kireällä hihnalla :D Painoindeksi meni mukavasti taas alaspäin. Tällä hetkellä tavoitteenani on saada paino sen verran alas että BMI olisi normaali. Minun pituudellani 170 cm se vaatisi painon olevan 72 kg. Siihen matkaa nyt 10,2 kg mutta kyllä se saavutetaan! Jahka tavoitepainoon päästään niin luvassa on aivan järkyttävän kamalia kuvia 100 kiloisesta Fannista. Aion painaa ne kuvat niiin syvälle tuonne mielen sopukoihin että en IKINÄ enään palaa siihen olotilaan. 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty16.jpg

Olen vaihtanut nyt pusseja näihin patukoihin ja voi luoja miten hyviä ne on! Paljon mieluummin syön noita patukoita kuin fazerin sinistä :) Ja minä oon semmonen suklaan suurkuluttaja. Tai anteeksi olin entisessä elämässä. Nykyisessä elämässä juon lasin vettä suurimpiin ruuan himoihin.

Hitsit! Kyllä tässä kuule ollaan kesäkuuhun mennessä bikinikunnossa! Siis minä en ole koskaan ollut missään pelkillä bikineillä. Juuri ja juuri tohtinut itseäni peilistä katsoa! Haaveillut kyllä siitä olen. Jumantsuikka käyn varmaan kaupassakin pelkät bikinit päällä. Olen painanut viimeksi näin vähän neljä vuotta sitten. Eikä mene kauan kuin paino alkaa numerolla 7. Minä en edes tiedä että milloin olisin painanut alle 80 kg. Uskomatonta että minä olen päässyt näin pitkälle tässä projektissa. Hyvä minä! Ja hyvä te jotka siellä ruudun toisella puolella tsemppaatte itseänne myöskin rantakuntoon! Me pystytään siihen!