Vähiin käy ennen kuin loppuu.. 9 viikkoa olen elännyt Cambridge ohjelman aterian korvikkeilla. Olen niin onnellinen että haastoin itseni tähän! Tavoitteeni oli aika haastava -20 kg 10 viikon aikana. Voin jo luvata että ihan siihen ei päästä mutta todella lähelle!! Ja se - 20 kg ei ehkä tule täyteen nyt seuraavan viikon aikana mutta olen niiin varma että se on rikottu reippaasti toukokuun loppuun mennessä! Tämän viikon punnituksessa puntari näytti 85,7 kg. Tiedättekö mitä se tarkoittaa?

 

NO -15 kiloo IRTI!!

 

Mihin ihmeeseen ne 15 kiloa ovat oikein menneet?? Uskon ja toivon vankasti että ne on nyt hukattu ja hävitetty lopullisesti. Enkä missään nimessä ala niitä enää mistään etsimään. 

laihdutus%209.jpg

laihdutus%2091.jpg

Tiedättekö sen tunteen kun löytää palasen omaa itseään mikä on ollut monta vuotta hukassa? Taikka ei välttämättä hukassa mutta piilossa kuoren alla. Vaikka on kyse niin mitättömästä asiasta kuin vanhat vaatteet, mutta kun vedin nuo farkut jalkaan ja otin vanhan nahkarotsin kaapista tuntui kun olisin hypännyt ajassa nelisen vuotta taaksepäin. Mieleen tuli ihania nuoruusajan muistoja (ei sillä että mitenkään vanha olisin). Sillälailla haikea mieli, että minä olisin voinut tuntea itseni näin mukavaksi viimeiset neljä vuotta, mutta meninkin päinvastaiseen suuntaan. Muutos on tehty. Nyt sitä täytyy vain ylläpitää ja matka jatkuu! Yllä olevissa kuvissa oleva huppari on nykistä asti haettu Guessin huppari. Farkkuhame on kiertänyt kanssani ympäri maailmaa Australiasta Uuteen-Seelantiin jne.

 

Kun minusta tuli äiti jätin oman itseni taka-alalle. En enään niinkään välittänyt omasta ulkonäöstäni joka on aikaisemmin ollut mulle hyvin tärkeä asia. Esikoista kun odotin sanoin monesti että minusta ei sitten varmasti tule semmoista "riutunutta äitiä". Ja niinhän minusta tuli.. Lasten syntymän myötä olenkin vitsaillut kavereilleni että kun itse aloin "rupsahtaa" niin siirryin panostamaan kotini ulkonäköön enkä niinkään itseeni :) Mutta olen tehnyt asioille muutoksen! Kyllä se vanha Fanni alkaa taas tulla esiin sieltä fyysisen runsauden alta! :)

laihdutus%2094.jpg

Yllä olevissa kuvissa henkkamaukan mekko. On muuten ihana päällä. Ajattelin että jos laittaisin tuon Karibian 13 h lennolle. Olisi mukava päällä ja kivan näköinen. Sitten kun päästään kohteeseen legginsit roskiin ja karibian tuuli saa helliä mun paljaita kinttuja! :) 

laihdutus%2041.jpglaihdutus%2095.jpg

Tänään hieman vastustelee tämä postauksen teko! Mun hieno excel taulukko missä on nuo painot ja sentit on kadonnut bittiavaruuteen. Värkkään uuden ensiviikoksi. Ja näköjään yllä olevan kuvan viimeisessä räpsyssä pitäisi lukea että viikko 9 :) 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-18%20koht

Yllä olevasta taulukosta puuttuu tämän viikon tiedot! Painoa lähti viikon 9 aikana 0,9 kg, joten kokonais painonpudotus on -17 kg tammikuusta lähtien! Viime viikolla en harrastanut liikuntaa niin paljon kuin yleensä. Ruokavalion pidin tiukkana ja söin pelkkiä pusseja. Hieman siinä suhteessa olen pettynyt tämän viikon tulokseen, mutta jos ajatellaan kokonaisuutena niin minulla ei ole tullut kertaakaan + kiloja punnituksessa koko tämän 9 viikon aikana! Sitten mittojen muutokset. Rinnan ympärys oli tänä aamuna 105 cm, joten viikon aikana on mystisesti kadonnut 2 cm. Vyötärön ympärys on pysynyt samana 87 cm, samoten reisi ja alli pysyivät samoissa mitoissa. Sen sijaan lantiolta on sulanut 2 cm, joten lantion ympärysmitta nyt 104 cm :) Senttejä on kyllä karissut niin valtavasti!! Olen onnellinen! :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-18%20koht

Painoni oli tämän päivän puntaroinnissa 85,7 kg joka tarkoittaa että olen pudottanut 9 viikon Cambridge ohjelman aikana tasan 15 kg!! :) Paino indeksini on nyt 29,7 joka meinaa sitä että en ole enään sairaalloisen ylipainoinen!! :) Rasvaprosentti oli mennyt alaspäin ja on nyt 45,3 % ja vuorostaan lihasprosentti on kasvanut 23,8 %.

 

Mutta arvatkaapa mitä! Meitsi hurauttaa tasan viikon päästä Karibialle! Dominikaaninen Tasavalta ja Punta Canan valkoinen hiekkaranta! Täältä tullaan ja ainakin 15 kg hoikempana!! 

punta%20cana.jpglaihdutus%2093.jpglaihdutus%2092.jpg

Kyllähän mallin mitoista ollaan vielä todella kaukana mutta tämmöinen minä olen. Kurveja löytyy!! Vaatteita etsiessäni haalein paljon valkoista ja turkoosikin pääsi yllättämään ihanuudellaan. Etsiskelin myös jotain kaunista pitkää kukkaista mekkoa mutta ei ihan sellaista löytynyt. Tilailin myös yhdet bikinit, mutta täytyy sanoa että en kyllä koe vielä olevani ihan sinut itseni kanssa bikineissä. Vatsasta löytyy jos jonkinlaista raskausarpea ja mieluummin piilotan ne uikkareiden alle. Ensi viikolla katsotaan mitä matkalaukkuun pakkaillaan :) Ja ensi viikolla 10 viikon haasteen viimeinen postaus jo maanantaina :)

Cambridge Ohjelman avulla laihduttamista voin suositella lämpimästi jokaiselle joka haluaa päästä eroon liikakiloista. Ajatelkaa -15 kg 9 viikon aikana!? Ja en ole jäänyt tämän dietin aikana mistään paitsi, päinvastoin olen oppinut niin paljon asioita itsestäni. Ja se avain kysymys mikä monen mielessä varmaan liikkuu. Ei, minulla ei ole ollut nälkä tämän 9 viikon aikana. Minulla on ollut hyviä ja huonoja päiviä mutta lähes poikkeuksetta hyviä ja energisiä päiviä. Täältä pääset tutkimaan lisää Cambridge ohjelmaa

Reissu se lähenee uhkaavasti. Siellä aion nauttia lomasta täysin rinnoin. Syön ja juon mitä haluan ja varmasti liikuntaa siellä tulee myös harrastettua :) Loman jälkeen aion jatkaa painonpudotusta Cambridgen taso-ohjelman avulla kohti normaalia painoindeksiä.

No mitä te tuumaatte siellä ruudun toisella puolella? Onko muutos ihan selkä? Kun mun pää ei pysy ihan vieläkään mukana! Ja mitä tuumaatte vaatteista??

 

P.S: Toivottavasti teksistäni saa jotain tolkkua. Täällä bloggailee yksi jolla on nyt ihan liian monta rautaa tulessa! :D