Moro!!

Noniin potkaistaanpas käyntiin viikon 8 tulokset! Kiitos vielä taas kaikille kommentoineille ja sähköpostia laittaneille! Vastailen teille tällä viikolla <3 Olen edelleen niin otettu ihanista kommenteistanne!! Kiitos!!

Nyt on siis laihdutettu Cambridge Ohjelman tason 1 avulla 8 viikkoa. Olen korvannut siis kaikki päivän ruokailut 3 cambridge aterialla joita ovat puuro, keitot sekä erimakuiset pirtelöt. Nälästä en näiden 8 viikon aikana ole juurikaan kärsinyt. Aika on mennyt ihan käsittämättömän nopsasti! Aikaisempia laihdutuspostauksiani voit käydä tsekkailemassa alla olevista linkeistä

viikko 0

viikko 1

viikko 2

viikko 3

viikko 4

viikko 5

viikko 6

viikko 7

 

Tämä kulunut viikko on ollut vaikein tähän astisista. Mua on jotenkin tympässyt ja motivaatio on joutunut johonkin hukkaan. Repsahduksiakin on tullut. Repsahduksissa harmittaa kaikista eniten sen että en pystynyt pitämään itseäni kurissa ja eräänäkin päivänä napsin popcornia ja sitten vähän suklaata.. Eikä siitä edes tullut hyvä mieli. Päinvastoin! Ja se harmittaa että en tavallaan ole nyt antanut kaikkeani ja olisin pystynyt parempaankin. Mutta se on elämää. 2 viikkoa haastetta jäljellä ja Punta Canan valkoiset hiekkarannat siintävät jo silmissäni. Aion jatkaa painonpudotusta myös loman jälkeen kohti normaalia painoindeksiä joka olisi 170 cm pituudellani alle 74 kg. Mieli kyllä haikailee jo kovasti jotain syötävää, mutta nälkä ei ole joten kyse on vain himoista. Loma on nyt niin lähellä että kyllä tässä on nyt vain pystyttävä pitämään himot kurissa seuraavat kaksi viikkoa! 

 

Viime postauksessa kerroin siitä kuinka olen tullut sokeaksi omalle painonpudotukselleni ja kun katson peiliin niin näen edelleen sen 100 kiloisen Fannin. Nyt mielikin alkaa pikku hiljaa päästä jo mukaan fyysiseen olomuotoon. Tutkailin taas vaatekaappini aarteita ja kaikki mahtuvat päälle! Ihan mahtavaa!! Mun vaatekaappi koostuu lähinnä mustista vaatteista joten Karibialle on kyllä hankittava vielä jotain ihania hellemekkoja ja tietty se lierihattu mistä puhuinkin jo ihan laihdutuksen alussa. Ensi viikolle lupaan asupostauksia. Nyt ne jäivät ottamatta sillä kävin tänään hemmottelemassa itseäni kasvohoidossa ja kaikki näpyt on nyt puristeltu mun naamasta ja pärstä sen näkönen että kameraa ei parane tuoda lähelle.

Vaikka tämän viikon aikana tuli repsahduksia paino kulkee silti mukavasti alaspäin. Tsekataanpa meitsin muodonmuutos!

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty14.jpg

laihdutus%20vko32.jpgHiljattain%20p%C3%A4ivitetty13.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-18%20koht

Hops! Tuossahan on muuten laskuvirhe lantiolta lähtenyt nyt 32 cm!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-18%20koht

Täytyy sanoa että olin tosi yllättynyt kuinka 1,3 kg painonpudotuksesta tällä viikolla, koska viikko oli tosiaan mitä oli.. Tammikuun alusta asti olen laihtunut nyt -16 kg! Uskomatonta! Ja Cambridge ohjelman avulla 14,1 kg! Senttejä ei enään lähde niin vauhdikkaasti mutta pääasia että lähtee. Rasva prosentti on laskenut niin hienosti ja vastapainoksi lihasprosentti on noussut. BMI on nyt tasan 30, kun se on alle 30 olen enään "vain" ylipainoinen! :) Olen kyllä tyytyväinen tuloksiin! Tavoitteenahan oli pudottaa 20 kg 10 viikossa. 2 viikkoa aikaa pudottaa 5,9 kg, eli 2,95 kg per viikko. Mutta kuten aikaisemmissakin postauksissa mainitsin olen todella tyytyväinen kun paino on ennen reissua alle 85 kg.

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty11.jpgHiljattain%20p%C3%A4ivitetty12.jpg

En voi uskoa todeksi että tasan kahden viikon päästä olen tuolla kuvien kohteessa! Karibia, Dominikaaninen tasavalta ja Punta Cana! Olen ansainnut tällaisen "työmatkan" myymällä PartyLiten kynttilöitä. Käytännössä minun tarvitsee vain huolehtia itseni Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siitä eteenpäin PartyLiten matkatoimisto on hoitanut kaiken puolestani. Majoitumme upeaan Club Med Punta Cana resorttiin mistä löytyy mahtavat uima-altaat, useita ravintoloita ja baareja sekä ihana kauneus hoitola valkoisella hiekkarannalla ja tottakai mahdollisuudet kaikenlaiseen urheiluun <3 Odotan jo innolla aamuisia lenkkejä hiekkarannalla ja merituulen tuoksua! Meillä on myös tarjolla ohjelmaa joka päivälle mm. Olympialaiset muiden eurooppalaisten konsulttien kesken. Ja meillä on tiedossa ihan huippu illallisia. Yksi ilta Pirates of the Caribian teemalla ja täältä tulee kuulkaa semmonen merirosvotar että sokka irti! :D Eräänä iltana pukeudutaan gaala illalliselle oman maan lipun värien mukaan. Mutta asuista lisää ensi viikolla kun saan nettikauppojen tilaukset :)

 

 Voinkin iloikseni kertoa että jos joku teistä on haaveillut matkasta New Yorkiin ja tavata mm. huippu suunnittelija Jonathan Adler niin sinulla on mahdollisuus lähteä sinne ihan ilmaiseksi ensi syksynä. Jos innoistut laita s-postia minulle

moderniamaalaisromantiikkaa@luukku.com

 

Jos innostuit painon pudotuksesta Cambridge ohjelman avulla TÄSTÄ pääset tutkimaan asiasta lisää ja löytämään sinua lähimmän valmentajan! :) Kiitos vielä teille ihanille tsemppareille siellä ruudun toisella puolella! Olette korvaamattomia <3

 

Kuvat lainattu täältä