Nyt on pakko sanoa heti alkuun että

 

KYMPPI IRTI! HA!! LIIGA!!

 

-10 kg on rikottu ja reippaasti!! Voi onnen päivää!! Ja painoni alkaa numerolla 8! Oon niin onnellinen!! Kiitos taas tuhannesti niistä ihanista ja tsemppaavista kommenteista!! Olen niin otettu ja iloinen! Teidän tuki on antanut mulle ihan älyttömän paljon tsemppiä ja sinniä! KIITOS!!!

Nyt siis takana 6 viikkoa painon pudotusta Cambridge ohjelman avulla ja tasolla 1 päästellään vielä seuraavat 3 viikkoa! Suomennettuna tasolla 1 korvaan kaikki päivän ateriat 3 Cambrige aterialla ja juon lisäksi tasaisesti päivän aikana 2,5-3 litraa vettä. En ole ollut kertaakaan nälkäinen näiden 6 viikon aikana! Ohjelman teho perustuu aterioiden pieneen kalorimäärään. Nautin päivässä vajaa 500 kaloria ja ihminen kuluttaa tekemättä mitään painosta riippuen noin 2000 kaloria päivässä. Joten laihtuminen on taattu! Tuotteiden pieni hiilihydraattipitoisuus saa aikaan sen että ruumis menee ketosiin, eli poltetaan rasvaa ja eikä lihaksia. Kaupan päälle saadaan kylläisyyden tunne, joten et tunne nälkää ja olo on mahtavan energinen! :) Cambridge tuotteita ja lisätietoa saat lähimmältä valmentajaltasi. HUOM! Tuotteita voi ainoastaan hankkia valmentajan kautta! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan laihduttamista Cambridgen avulla. Kuten mun 6 viikon tuloksista voitte nähdä tämä on todella tehokas ja nopea tapa saada paino alas ja lisäksi tuotteet ovat tosi hyvän makuisia :) Valmentajalta saatu tuki ja ohjeet varmistavat onnistumisen!  Taso-ohjelman avulla opetellaan syömään oikein jotta saadaan ne pudotetut kilot myös pysymään poissa :)

 

Tästä lisätietoa Cambridge ohjelmalla laihduttamiseen

 

Tästä valmentajiin (klikkaa kartasta oma läänisi)

 

Tästä Cambridge tuotteisiin

 

Huikeita onnistumistarinoita muilta laihduttajilta

 

laihdutus66.jpg

Kävin taas "ostoksilla" omassa vaatekaapissani ja en kestä! Vetoketjut vaan sujahteli kiinni! Valokuvaus ei sen sijaan onnistunut kun mulla oli siinä kaksi erittäin innokasta pientä avustajaa :) Mutta kyllä tässä on vielä kiloja karistettavana, mutta aion nauttia joka hetkestä ja onnistumisen tunteesta. Sain palkinnoksi onnistumisestani Cambridge valmentajaltani Teijalta hienon reenikassin sekä viime viikolla näppärän jumppanauhan. On muuten ihan loistava vehe! Sopii oikein hyvin koti oloissa kuntoileville. Postauksen lopussa linkkejä tosi selkeisiin jumppavideoihin :)

 

Tämä viikko on ollut ihan mahtava viikko! Paino on pudonnut tasaisen tappavasti ja olo niin mahtava :) Viikonloppuna oltiin sukuloimassa ja sain niin monta ihanaa kommentia muuttuneesta ulkomuodostani että olen vieläkin ihan häkeltynyt. Olen niin onnellinen että päätin muuttaa elämääni ja haastoin itseni tähän projektiin. Hetkeäkään en ole katunut. Nälkä vaan kasvaa mitä pidemmälle projekti etenee. Eikä missään nimessä ruuan nälkä vain kilojen karistamisen ja liikunnan nälkä! 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty4.jpg 

Voitteko uskoa multa on tippunut viime viikon aikana -2,5 kg!! Ja paino nyt 89,6 kg! Tuntuu niin sanoin kuvaamattoman upealta painaa alle 90 kg!

laihdutus%20vko32.jpglaihdutus%20vko%206%20kollaasi.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20koht

Senttejä on lähtenyt taas niin mukavasti! Lantiolta on häipynyt 6 viikon aikana 28 cm! Seuraavaksi odotan kovasti että lantion sentit ovat alle 100 cm. Uskon ja toivon että kerkeän hävittää 10 cm seuraavan 4 viikon aikana. Yhteensä tammikuun alusta painoa on tippunut nyt tasan 13 kg ja 6 viikon Cambridge ohjelman aikana -11,1 kg! Viime viikon punnituksen jälkeen sanoin Teija valmentajalleni että ensi viikolla mulla menee kymppi rikki ja paino alkaa numerolla kahdeksan. Ja niinhän minä tein!! Vähän kyllä jännäsin tänä aamuna kun oma puntari näytti 89,7 kg ja yleensä punnituksessa lukemat ovat olleen n. 500 g enemmän. Mutta tänään läskien jumalat oli mun puolella ja punnituksessa näytölle tuli mahtavat lukemat 89,6 kg! 

 

Reissu lähenee uhkaavasti. Kone lähtee kohti Karibiaa tasan 4 viikon päästä. Tavoitteeni on saada -20 kg siihen mennessä. Nyt ollaan päästy hyvin yli puolenvälin. -11,1 kg on lähtenyt nyt eli tavoitteesta puuttuu vielä 8,9 kg. Käytännössä se tarkoittaisi että seuraavan 4 viikon aikana pitäisi pudottaa joka viikko 2,2 kg. Katsotaan miten käy. Olen tosi tyytyväinen kun puntari näyttää alle 85 kg ennen reissua :) Olen myös päättänyt että uusia vaatteita hankin vasta kun painoni on 85 kg. Nyt kun on päässyt jo sen verran "pieneen" painoon pudotetut kilot näkyvät kropassa paremmin.

 

Olen varannut nyt palkinnoksi itselleni ajan kasvo- ja jalkahoitoon sekä ripsien pidennykseen :) Ihana palkita itseään ja pitäähän reissussa olla kintut kunnossa.

 

Liikuntaa olen harrastunut viime viikolla kaikkina muina päivinä paitsi perjantaina jonka olen pyhittänyt ruumiin lepopäiväksi. Olen joka päivä vetänyt crosstrainerilla n. 40 min setin jossa palaa 300 kaloria. Sen päälle olen tehnyt vaihtelevasti jumppanauhan avulla hauiksia, reisiä sekä vatsalihaksia. Olen löytänyt youtubesta ihan loistavia videoita josta olen opetellut liikkeet. Liikunta on kuitenkin minulle "uusi" aluevaltaus että tarvitsen selkeät ohjeistukset. Sain tänään myös työkaverilta 30 pv kyykky haasteen josta voisinkin kertoa lisää ensi viikolla :) Liikunnasta tulee niin hyvä mieli! Ja huomaan jo selkeästi miten kroppa on kehittynyt. Vatsalihakset sujuu jo huomattavasti paremmin. Aionkin keskittyä nyt hauiksiin sekä kadonneisiin vatsalihaksiin. Kroppakin kiinteytyy paremmin kun liikkuu tasaisesti :)

 

Tässä linkkejä hyviin jumppavideoihin

 

Allien karkoitus jumppanauhan avulla:

 

 

Vatsalihastreeni jumppanauhan avulla:

 

Helppo ja selkeä vatsalihastreeni (ei tarvi mitään välineitä):

 

Jillian Michaelsin ohjaama vatsalihasjumppa. Sopii kokeneelle ja aloittelevalla. Selkeät hyvät liikkeet ja hiki tulee!!:

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

 

Näistä linkeistä pääset aikaisempiin laihdutuspostauksiini

Viikko 0

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Viikko 5

 

Näillä tuloksilla on ihan mahtava lähteä taas jatkamaan uutta viikkoa! Vai mitä mieltä ootte? Nyt pistän Twin Peaksit pyöriin ja hyppään crosstrainerin kyytiin :)