Moro!

Joko sielä on odoteltu tämän tiistain tuloksia? Anteeksi kun menee aina iltaan nämä laihdutuspostaukset. Lapset räkätaudissa vaikeuttaa mamman harrastuksia! :)

 

Ajatella että nyt olen laihduttanut jo 7 viikkoa! Aika on mennyt ihan älyttömän nopeaa ja tuloksiin olen kyllä tyytyväinen. Olen ollut nyt siis 7 viikkoa Cambridge ohjelman tasolla 1, eli korvaan kaikki päivän ruuat kolmella Cambrige aterialla ja päälle 2-3 litraa vettä. Tällä viikolla mennään mun puntarin tiedoilla, joka on ollut kyllä aina suht samoilla linjoilla valmentajani Teijan puntarin kanssa. Tällä viikolla painoa on lähtenyt 1,7 kg. Olen kyllä älyttömän tyytyväinen että lähti niinkin paljon koska viime ajattelin että viime viikon huikea 2,5 kg pudotus olisi näkynyt tämän viikon tuloksissa. Mutta paino tippuu tasaisen tappavasti!

Mutta on mulle ilmennyt yksi vaiva, nimittäin vauhtisokeus. Minusta tuntuu että en ole laihtunut tänä aikana yhtään. Vaikka kuvat puhuu selkeästi puolestaan omakuvani ei pysy vauhdissa mukana. Kun katselen itseäni peilistä tuntuu että sieltä katsoo takaisin se sama 100 kiloinen emäntä. Toki onhan minulla vielä kovasti ylipainoa. Painoni oli tänä aamuna 87,9 kg. Olen 170 cm pitkä joten normaalipaino minulla olisi 74 kg alapuolella. Sinne ei kuitenkaan ole enään pitkä matka ja aion sen saavuttaa!! Onko siellä ruudun toisella puolella muita jotka eivät pysy omassa painonpudotuksessa mukana? Kehuja olen saanut todella paljon ja moni on sanonut että minusta on lähtenyt puolet pois. Vielä kun itse ymmärtäisin sen. Olen niin kriittinen itsestäni. Kun katson itseäni niin nään vain viat ja ylimääräiset kilot. 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty10-001.jpg

DSC_0059.jpg

Tällä viikolla en kerennyt sovitella vaatekaappini aarteita mutta ensi viikolla täytyy kyllä kovasti jo tsekkailla lomamatkan vaatetusta! :) 

laihdutus%20vko32.jpgHiljattain%20p%C3%A4ivitetty9.jpg

En tiedä näkyykö viimeisen 3 viikon kuvissa mitään muutosta. Senttejä ei ole lähtenyt enään niin vauhdikkaasti mutta kilot kyllä puhuvat puolestaan. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-11%20koht

Viime viikolla sentit on ollut tiukassa. Vyötäröltä -1 cm, toki yhteensä jo -26 cm ja lantiolta -2 cm ja yhteensä huikeat 30 cm!! 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-11%20koht

Nyt olen laihtunut yhteensä tammikuusta alkaen 14,7 kg! Hitto melkein 15 kg!! Cambridge ohjelman aikana kiloja on häippässyt 12,8 kg. Ajatelkaa miten monta voipakettia se on. Askel on kyllä keveämpi kuin ennen ja jaksan arjen rutiineissa niin paljon paremmin. Valitettavasti viime viikolta ei ole rasva- eikä lihasprosentteja mutta ensi viikolla faktoja niistäkin. Urheilua olen edelleen harrastanut päivittäin. Ensin crosstrainerillä n. 40 min setti. Vedän ensin 5 min noin 20 km/h vauhtia ja sitten aina 5 minuutin välein 1 minuutti niin kovaa kuin vain ikinä pääsee ja sitten taas takaisin siihen n. 20 km/h vauhtiin. Polttaa muuten hyvin rasvaa! :D Ja sillälailla vedän sen koko 40 min. Yleensä crosstrainerin jälkeen teen vielä joko vatsalihaksia tai hauiksia. Jumppanauha on kyllä osoittautunut niin käteväksi apuvälineeksi. Sillä saa itsensä niin ihanan kipeäksi.

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty7.jpg

Nämä viimeiset 7 viikkoa ovat olleet kyllä niin mukavaa aikaa. Olen ihan rehellisesti nauttinut tästä projektista! Nälästä en ole kärsinyt kertaakaan! Himot nyt tulee ja menee, mutta pitää vaan pitää päämääränä selkeänä mielessä. Välillä kaipaan ruokaa ja sen tuomaa olotilaa, mutta sitten ajattelen että kyllä minä oon saanut syödä enkä tähän kuole jos nyt en saa jotain suuhuni tukkia. Takaraivossa on pieni pelko siitä että mitä jos kilot tulee heti takaisin, mitä jos olen niin tyhmä että palaan takaisin vanhoihin rutiineihin. En aio IKINÄ enään painaa yli 90 kg!! Mutta elämäntapa muutos tämä on. Miksi se ruoka on niin himottavaa?? Tiedän kuitenkin sen ihan satavarmasti että voin tällä hetkellä niin paljon paremmin kuin vajaa 15 kg sitten. En halua palata takaisin vanhaan. Cambrige taso-ohjelma on suunniteltu juuri sitä varten että opetellaan syömään oikein, jotta ne vaivalla pudotetut kilot myös pysyy poissa. Olen kuitenkin nyt niin oppinut ymmärtämään tuon liikunnan tuoman ilon. Siitä saa paljon enemmän hyvää mieltä kuin syömisestä ja sohvaperunana olemisesta. En aio enään elää syödäkseni vaan syön elääkseni!

 

Karibian matka lähenee kovaa kyytiä! Ajatella että 3 viikon päästä tähän aikaan nautin Karibian ilta auringosta! En tiedä saanko nauttia siitä 20 kg kevyempänä mutta ainakin yli 15 kg kevyempänä! -20 kg tavoitteesta 10 viikon aikana puuttuu 7,2 kg. Käytännössä se tarkottaisi sitä että joka viikko pitäisi pudottaa 2,4 kg. Mutta kuten viime viikon postauksessa sanoin olen todella tyytyväinen kun vaaka näyttää alle 85 kg :)

Kiitos taas teille ihanille tsemppareille ja taustajoukoille ihanasta motivoinnista! <3 Olette niin tärkeitä ja ihania <3

Jos kiinnostuit laihduttamisesta Cambridge ohjelman avulla alla hyviä linkkejä. Cambrigen maukkaita tuotteita saa hankittua ainoastaan Cambridge valmentajilta joita löytyy ympäri Suomen. Valmentajalta saat myös tukea laihduttamiseen ja hyviä vinkkejä omaan projektiin. Suosittelen kaikille lämpimästi tätä ohjelmaa. Tuloksia tulee turvallisesti ja nopeasti sekä älyttömän helposti kun vauhtiin pääsee :)

 

Mikä Cambridge on?

Valmentajat (klikkaa kartasta oma läänisi)

Tuotteet 

Laihdutustarinat

 

Ihanaa ja reipasta viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! <3