Pian alkaa ystävän uudessa kodissa tapahtua ja viime viikolla tutkittiinkin jo tapettikirjoja. Ystävän uuden kodin olkkari pohdintoihin pääset alla olevista linkeistä

Ideoita ystävän uuteen kotiin

Ideoita ystävän uuteen kotiin part II

 

Olohuoneen kalustusteiden asettelu on vielä hieman mysteeri. Uskoisinpa että saan sieltä pian ihan oikeaa kuvamateriaalia jolloin tekin saatte hahmotettua tilan. Olkkariin on tulossa ainakin yksi tehosteseinä riippuen nyt miten huonekalut laitetaan. Tapettikirjat olivat pullollaan ihanuuksia mutta tämä alla oleva kuviollinen tapetti oli meidän molempien suosikki ja hintakin varsin huokea :)

DSC_0007.jpg

Vieressä oleva valkoinen tapetti on Vallilan mallistoa ja se kimaltelee aivan älytömän ihanasti. Kuviollisessa tapetissa on kauniit kohokuviot ja valossa se on tosi upean näköinen! :)

DSC_0008.jpgDSC_0010.jpgDSC_0004.jpg

Itse tykkäsin todella paljon tästä allaolevasta tapetista jota suunniteltiin keittiöön mutta ystävä ei siitä niinkään syttynyt! :D Keittiössä on mattavalkoiset kaapit ja suunnitelmissa on vaihtaa puunväriset tasot kiiltävän mustaksi :)

DSC_0011.jpgDSC_0012.jpg

Samasta tapetista oli saatavilla myös tummempi versio.

DSC_0014.jpgDSC_0013.jpg

Ja lopuksi makkariin suuniteltiin alla olevaa tapettia missä on kauniit sävyt ja kuviointi. Muut seinät maalattaisiin tuolla sävyllä mikä löytyy kuvan alalaidassa. En hitokseen kyllä muista että mikä sen sävyn nimi on! 

DSC_0001.jpg

Tapetti asiat on kyllä niin vaikeita. Valikoimaa on niin paljon ja toinen toistaan upeampia. Hintojakin löytyy päästä päähän! Netistäkin yritin selailla tapetteja mutta niistä ei kyllä saa oikeaa kuvaa. Olisi tosi kiva jos vinkkailisitte jotain teidän lempparitapetteja? Tähän kotiin sävyt olisivat aika maanläheiset :)

 

P.S: Nyt on lähtenyt - 8 kg!! Hih!!