Yhtenä iltana sain huikeen idiksen mitä olin suunnitellut toteuttavani jo aikaisemmin. Nyt pistin sitten tuulemaan ja laitoin itselleni työpöydän olkkariin. Pöytä on Jyskin surullisen kuuluisa Santa Fe. Ei hinnalla pilattu mutta laadussa sen sitten näkee. Laatikot roikkuu vaikka niitä on kuinka yrittänyt viritellä. Pöytä on ollut meillä portaiden alla kun suunnittelin sinne ensin itselleni työpistettä. Jostain syystä en ikinä siellä mitään tehnyt vaan yleensä pöydän päällinen oli täynnä jotain ihan muuta tavaraa. Peili on Ikean Ungdrill joka on ollut yläkerrassa. Spay maalasin sen kiiltävän valkoisella ja voi vitsit että se on upea <3 

DSC_0019.jpgDSC_0018.jpgDSC_0017.jpgDSC_0015.jpgDSC_0012.jpgDSC_0020.jpgDSC_0014.jpg

Kuvat tietty taas hieman hämäriä kun filmaaminen jää yleensä aina iltaan. Mitäs pidätte mun uudesta työpöydästä?

 

ONNEA ENNI!! HUIKEA SUORITUS!! Ihana penkkiurheilu päivä vasta alussa! :)