Kiirus viikko takanapäin! Viime viikolla oli jopa viidet kynttiläkutsut ja siihen sivuun vähän töitä ja kotoilua. Lauantaina päräytin Jyväskylään Savutuvan Apajille PartyLiten päällikkö koulutukseen. Oli ihan loistava viikonloppu! Sain paljon uusia ideoita ja ajatuksia sekä oli niin ihanaa tavata samanhenkisiä ihmisiä!

DSC_0005.jpgDSC_0004.jpgDSC_0002.jpg

Paaston aikana olen ilahduttanut itseäni joka kauppa reissulla ihanalla kukka puskalla! Normisti olisin ostanut viikonlopuksi sipsipussin ja suklaalevyn! Ihanaa vaihtelua <3

DSC_0001.jpgDSC_0003.jpg

Sekä selvisin ensimmäisestä kunnon koetuskivestä tämän laihdutukseni aikana. Sillä koulutuksessahan luonnollisesti syötiin ja juotiin, mutta minä vain istuin ja katsoin! Olen niin ylpeä itsestäni! Olen niin motivoitunut tähän painonpudotukseen että minua ei edes yhtään haitannut jäädä herkuista paitsi! Hyvä minä!! Ihan huikee fiilis! Kun innostuu niin onnistuu ja kun onnistuu niin innostuu!

Huomenna tsekkaillaankin sitten viikon 2 laihdutustulokset joten pysykää linjoilla!

Reipasta viikkoa! :)