Hola hola!

Buenos tardesta vaan! Kiitos taas tuhannesti ihan mielettömän ihanista kommenteistanne ja tsemppauksista! Olen saanut teistä ihan hitokseen paljon tukea painonpudotukseeni!

Mitäs tää jäbä duunaa?! No tää jäbä on todellaki todellaki todellaki laihduttanut jo 5 viikkoa! Tavoitteenahan on laihduttaa -20 kg 10 viikossa, joten nyt ollaan projektin puolivälissä. Aika on mennyt ihan älyttömän nopeasti ja joka viikko sitä vaan odottaa aina tiistain tuloksia! Olen Cambridge ohjelman tasolla 1, eli korvaan kaikki päivän ateriat kolmella Cambridge aterialla. Viikot ovat menneet tosi helposti (yhtä ruisleipä repsahdusta lukuunottamatta). En ole nälkäinen, sen sijaan virtaa on ja olo päivä päivältä kevyempi! Viime viikko meni huomattavasti paremmin kuin viikko 4. Suomi-Ruotsi jääkiekko ottelun jälkeen kyllä masennuin niin että söin muutaman palan pihviä. Muuten pysyin hienosti pussilinjalla :)

Kotona käytän puntarina Nintendo Wiitä joka onkin tallentanut sisäänsä jo usean vuoden painot ja niitä onkin aika mielenkiintoista tutkia. Painoni on hypellyt näiden viimeisen viiden viikon aikana tosi paljon. Useimmiten paino menee alaspäin mutta välillä se myös nousee ja sehän on toki ihan normaalia kun nestetasapaino vaihtelee. Käyn puntarilla joka aamu. Tokihan sitä toivoisi että paino menisi koko ajan alaspäin. Olen tarkkaillut painoani ja keskiviikko on selvästi viikon paras päivä lähtevien kilojen kannalta. Jännitän aina tiistaita ja Teija valmentajallani käyntiä sillä haluaisin saada aina hyvät lukemat tauluun. Ja kun sitä jännittää ja vähän ressaileekin niin paino jää tietysti junnaamaan. Tänään pääsin nauttimaan myös ihanasta hieronnasta jonka pitäisi pistää nesteet kiertämään. Valmentajani komennus oli tälle päivää se että sovittelen vanhoja vaatteita. Olin hieman skeptinen sillä uskoin että vetskarit eivät mene vielä kiinni! Mutta hitto nehän melkein sujahti kiinni! Miten huikee fiilis!!

laihdutus%205.jpg

No joo ehkä vaatteet eivät vielä ihan istu ja sieltä täältä vähän kiristeleekin mutta minä mahduin niihin! Oikeanpuolimmainen tavoitemekko käy vielä aika kireällä mutta onhan tää nyt jo ihan loisto homma että edes napit meni kiinni! On uskomattoman hieno tunne kun vanhat vaatteet sopii taas päälle :) Mutta painonpudotusta on vielä vähän yli puolet jäljellä. Tosi mielenkiintoista nähdä miltä näytän 5 viikon päästä! :)

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty1.jpg

Tätä kuvaa on niin hauska katsoa. Nyt huomaa selkeästi että joka viikko maha on pienentynyt! Parasta tässä viidennen viikon kuvassa on se että maha ei enään puske tuolta paidan alta, vaan rintavarustus pitää paidan ryhdissä! :)

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty2.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-25%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-25%20koht

Painoa viime viikon aikana oli lähtenyt -1,3 kg. Olen siihen ihan tyytyväinen. Oma puntarini näytti että painoa oli lähtenyt -1,9 kg mutta teen nämä tulokset aina valmentajani puntarin tulosten mukaan. Yhteensä minulta on nyt lähtenyt 10,5 kg! Ja viiden viikon Cambridgen ohjelman avulla on saanut painoa pudotettua 8,6 kg. Seuraavaksi kovasti ja innolla odotan sitä että painoni alkaa numerolla 8 :) Senttejä viime viikolla on häipynyt ihan valtavasti. Vyötäröltä -4 cm ja lantiolta huikeat 6 cm! Lantiolta on lähtenyt 5 viikon aikana yhteensä 26 cm!! Viime viikolla urheilin kaikkina muina päivinä paitsi perjantaina. Crosstrainerilla teen reippaan 30 min setin jolloin palaa n. 300 kaloria ja siihen päälle vatsalihastreeni. Selkeästi tämä urheilu on auttanut senttien karistamisessa! :) Ja voi sitä mahtavaa fiilistä minkä siitä saa! 

Oon tosi tyytyväinen suoritukseeni! Matkaa on vielä jäljellä. Karibian reissuun on vielä 5 viikkoa. Jatkan tällä puhtaalla linjalla vielä seuraavat 3 viikkoa. -20 kg tavoitteeseen on matkaa vielä 11,4 kg. Käytännössä se tarkottaisi sitä että viikottain pitäisi lähteä 2,28 kg. Parhaani teen että pääsen tavoitteeseeni eli 80 kg painoon! :) Loman jälkeen jatketaan projektia ja tavoitellaan normaalia BMI:tä! :)

Aikaisempiin laihdutus juttuihini pääset alla olevista linkeistä

Viikko 0

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

 

Täältä pääset tutustumaan Cambridge ohjelman avulla laihduttamiseen.

 

Täältä pääset löytämään sinua lähimmän valmentajan (klikkaa kartasta oma läänisi niin näet oman alueesi valmentajat)

 

Ja nämä ihanat ja inspiroivat laihdutustarinat eivät jätä ketään kylmäksi! :) Kannattaa käydä lukemassa jos motivaatio on hukassa mutta pudotettavaa painoa löytyy.

 

Kiitos vielä niin paljon teille ihanille ja kannustaville lukijoille <3 Tuntuu ihan uskomattomalta että minä olen voinut motivoida toista ihmistä kohti kevyempiä kiloja! Olen niin otettu ja kiitollinen! Ihanaa viikkoa juuri sinulle! <3