Moro!!

Blogin puolella ollut nyt valitettavasti viikko hiljaiseloa. Meillä on jyllännyt oksutauti ja räkätaudit vielä siihen päälle. Nyt on takana 4 viikkoa painonpudotusta Cambridge ohjelman avulla. Jos ajattelen aikaa kokonaisuutena olen suoritunut mielestäni hyvin. Toki toivoin että painoa olisi lähtenyt 4 viikossa -10 kg. Ihan siihen ei päästy, mutta piru vie niin ensi tiistaina puntari näyttää alle 91 kg!! Alla olevista linkeistä pääset aikaisempiin laihdutuspostauksiini

Painonpudotuksen aloitus

viikko 1

viikko 2

viikko 3

Kiitos kaikille viime viikon laihdutuspostaukseen kommentoineille! Olen niin otettu ihanista tsemppauksistanne ja ne ovat minulle kultaakin kalliimpia! Viime viikko oli tosi haastava. Vaikein viikko tähän asti. Ja viime perjantaina se sitten tapahtui. Nimittäin ensimmäinen repsahdus. Yhtäkkiä huomasin syöväni ruisleipää juustolla ja makkaralla. Olen vieläkin siitä niin vihainen itselleni. Se oli ensimmäinen kerta kun söin jotain muuta kuin Cambridge aterioita. Vihainen olen siksi koska minulla ei ole nälkä. Typerä annoin vain himoilleni vallan. Mutta ei tuu toistumaan, nimittäin niin kauhea morkkis siitä tuli että vieläkin vihastuttaa!

 

Teille jotka hyppäätte nyt mukaan laihdutusurakkaani kerrottakoon että minulla on tavoitteena tiputtaa 20 kg 10 viikon aikana. Painonpudotuksessa käytän apunani Cambridge ohjelmaa. Olen tasolla 1, eli korvaan kaikki päivän ateriat 3 cambridge aterialla (pirtelöitä, keittoja, puuro) ja siihen päälle 2,5 l vettä. Paino lähtee tällä ohjelmalla todella vauhdikkaasti ja taso ohjelman avulla pidetään huolta että kilot pysyvät kurissa myös painonpudotuksen jälkeen. Suurimman potkun laihdutusmotivaatioon olen saanut tulevasta matkasta Karibialle PartyLiten matkatoimistolla :) Haluan edes kerran elämässä tuntea itseni mukavaksi uikkareissa!

 

Aloituspaino minulla oli 102,6 kg. Olen 170 cm pitkä joten painoindeksini oli 35, eli merkittävä lihavuus. Tavoitteenani olisi päästä nyt huhtikuun alkuun mennessä 80 kg paikkeille, jolloin painoindeksi olisi alle 30 ja olisin suht normipainoinen. Matkaa varten kokosin alle itselleni inspiraatio kuvia mitä voisin laittaa päälleni kun matkaan lentokentälle 6 viikon päästä :)

 

laihdutus%204.jpg

Sovitin itseasiassa tuota mangon mekkoa tänään ja mikä voittofiilis tuli kun se sopi kiinni. Istunut se ei toki vielä päälleni vaan kinnasi sieltä ja täältä mutta piru vie se meni kiinni!! Kesäisin minulla on tapana muuttua kultahaukaksi ja tykkään käyttää kultaisia asusteita. Kun saan -10 kg pois palkitsen itseni tuolla ihanalla Guessin kultaisella kellolla! Sekä haluan ehdottomasti laittaa lentokentälle jonkun makean ison mustan lierihatun! :) No nyt sitten kuvia! 

laihdutus%2041.jpg

Tämän viikon tulokset eivät olleet mitään huippusaavutuksia. Perjantaisen ruisleipärepsahduksen jälkeen paino on jäänyt junnaamaan paikoilleen. Mielentilat tietysti vaikuttavat myös painonpudotukseen. Pakko myöntää että olen vaipunut nyt jonkin sortin laihdutusmasennukseen. Ei minulla nälkä ole, eikä mielihalujakaan sinänsä mutta ressi siitä että onnistunko tavoitteessani koska haluan sitä niin paljon! Toki eihän se nyt ole ihan kilon päälle, senttejä on kuitenkin lähtenyt tosi hienosti. Ja ne sentit merkitsevät mulle enemmän kuin kilot. Sairastelut ovat myös vaikuttaneet "huonoon" tulokseen. Olen koko viikon taistellut räkätautia vastaan ja nyt sain sen selätettyä eli tästä on suunta vain ylöspäin (ja puntarilla alaspäin).

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-18%20koht

Painoa viime viikon aikana lähti 600 g. Meillä oli poikkeuksellisesti punnitus nyt maanantaina, eli eilen joten periaatteessa takana on vain 6 pv tulokset. Mutta pakko on olla tyytyväinen kun olen laihtunut tammikuusta melkein 10 kg! Senttejä on kuitenkin lähtenyt ihan mukavasti ja niihin olen oikein tyytyväinen. Takaraivossa vain tiedän että olisin pystynyt parempaankin ja itsesyytökset ovat tällä hetkellä aika kovat. Mutta näillä mennään ja tästä taas viisastuneena tiedän sen että repsahduksista tulee vain hullu morkkis. Aion jatkaa tällä puhtaalla kuurilla vielä seuraavat 4 viikkoa, koska se on niin tehokas ja helppo tapa pudottaa painoa.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-18%20koht

Olin tosi tyytyväinen näihin rasva- ja lihasprosenttien muutoksiin. Rasvaprosentti oli laskenut mukavasti ja tilalle on tulllut lihasmassaa! :) Harrastin viime viikolla tosi paljon liikuntaa. Joka päivä vähintään 30 min crosstrainerilla ja kaloreita mulla palaa yleensä 200-300 per reeni. Ihanaa kun saa liikunnasta hyvää mieltä! En ole juuri koskaan liikunnasta nauttinut, mutta nyt alan päästä jyvälle koko hommasta! :) 4 viikon Cambridge ohjelman aikana painoa on lähtenyt 7,3 kg. Miettikää kuinka monta voipakettia se on! :D

 

- 20 kg tavoitteesta puuttuu vielä 12,7 kg. Aikaa on vielä 6 viikkoa. Käytännössä se tarkottaisi sitä että viikossa pitäisi laihtua 2,1 kg mikä on kyllä aika kova tavoite. Olen tosi tyytyväinen jos tästä eteenpäin viikon pudotus on yli 1,5 kg. Toivottavasti ensi viikolla luvassa huikeampia tuloksia ja että päästään alle 91 kg! Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan lisää Cambridge ohjelman avulla laihduttamiseen. Cambridgen maukkaita tuotteita voi hankkia ainoastaan valmentajilta.

 

Cambridge ohjelma

Valmentajat

Ja jos epäilet että tämä on koira haudattuna niin käyppä tsekkaamassa näitä upeita laihdutustarinoita!

 

Tämä tantta hyppää nyt crosstrainerille katsomaan täydellisiä naisia! Moro!