Moro!

Noniin! 3 viikkoa nyt takana Cambridge ohjelmaa. Mää en muista milloin olisin viimeksi ollut näin tyytyväinen itseeni! On jotenkin nyt niin helppo hymyillä! Tänään kun kävin Cambridge valmentajani Teijan tykönä hänkin tuumasi että mulla on oli tänään paras ilme koko 3 viikon aikana! 

Mun kasvot on kaventuneet ihan älyttömästi. On niin mahtava tuntea olonsa mukavaksi ja hehkeäksi!

 

laihdutus%20vko3.jpg

Viime viikko meni tosi hienosti. Edelleenkään en ole kertaakaan repsahtanut syömään mitään ylimääräistä. Nyt on niin helppo olla. Himot on kadonneet ja musta tuntuu että voin olla vaikka lopun ikääni näillä pusseilla! Mulla on niin paljon energiaa ja niin virkistynyt olo! Heti niin kuin olisi uudesti syntynyt!

laihdutus%20vko31.jpg

Olen ollut nyt 3 viikkoa Cambridgen puhtaalla kuurilla eli tasolla 1. Eli syön kolme Cambridge ateriaa per päivä ja lisäksi 2,5 litraa vettä josta osan on hyvä olla vissyä josta ruumis saa tärkeitä suoloja. Omiksi lemppari tuotteiksi ovat tulleet omena-kaneli puuro, vanilja ja minttu-suklaa pirelö, mutta kaikista suurin herkku on tuo purkissa oleva suklaa shake! Se on ihan älyttömän herkullisen makuinen. Tästäpä pääset tutkimaan mitä muita tuotteita Cambridgeltä löytyy. Täytyy nyt rehellisesti sanoa että tämä on kyllä maailman helpoin tapa laihduttaa. Jos sulla on korvien välissä päämäärä laihduttaa ja olet tarpeeksi motivoitunut niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ohjelmaa! Sillä kun motivaatio on kohdillaan niin tämä käy ihan leikiten. Ja kun onnistuu niin innostuu ja kun innostuu niin onnistuu! Tuon taisin mainita aikaisemmassakin postauksessa mutta se pätee niin moneen muuhunkin osa-alueeseen ihmisen elämässä! 

No, katsotaanko taas niitä tuloksia?!

laihdutus%20vko32.jpg

Kyllä kun tätä kuvaa katson niin kyllä tuo vatsan seutu on ihan selkeästi pienentynyt! Ja jenkkakahvatkin on pienentyneet. Teija valmentaja tuumasi että mun paidan tekstin paikka muuttuu joka viikko! :) Harmi kun nuo kuvat ei oo ihan tasapainossa. Kuten arvelinkin niin painon pudotus alkaa nyt hilliintyä. Viime viikosta painoa oli tippunut 1,6 kg. Olen kyllä siihen oikein tyytyväinen, mutta vähän jäi kaivertelemaan kun olisin halunnut saada 2 kg pois. Mutta näillä mennään ja ens viikolla toivottavasti lähtenyt yhtälailla pois. Mun paino on heitellyt tosi paljon kuluneen viikon aikana. Joka toinen päivä lähti useita satoja grammoja ja aina seuraavana päivänä tuli vähän takaisin. Joten nesteet vissiin heittelee meitsin torsossa aika paljon :) Pääasia että paino menee kuitenkin koko ajan alaspäin.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-11%20koht

Senttejä on lähtenyt taas niin hienosti! Lantiolta joka on se mun suurin ongelma paikka on lähtenyt tasaisesti joka viikko 4 cm ja nyt yhteensä reilun 3 viikon aikana 18 cm!! Hitsi se on paljon! Vyötäröltä lähes yhtäpaljon 16 cm :) Reidet ja allit sen sijaan on pysynyt samoissa lukemissa nyt muutaman viikon, joten niitä pitää alkaa nyt reenaamaan :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-11%20koht

Yhteensä tammikuun alkupuoliskolta asti olen laihtunut 8,6 kg! 3 viikon Cambridge ohjelman aikana painoa on lähtenyt 6,7 kg. BMI on laskenut mukavan tasaisesti. Rasvaprosentti nousi nyt hiukan mutta se johtuu luultavasti nesteistä. Valmentajan mukaan siitä saa paremman käsityksen kun ne mittailee esimerkiksi kuukauden välein. 

laihdutus.jpg

Kyllä noissa kuvissa alkaa olla ihan selkeä ero! Ihan mahtava fiilis!! Mä pystyn tähän! Ja jos mä pystyn niin sillon pystyy kyllä ihan kuka tahansa muukin! :)

DSC_0006.jpg

Olen alkanut nyt lisäämään liikuntaa arki rutiineihini. Hankein Crosstrainerin ystävältäni ja sitä onkin tullut nyt juntattua lähes joka ilta. Laitan IPodin tuohon näytölle ja hittipiisit soimaan. Musiikkivideoiden timmeistä mimmeistä saa niin paljon lisäpotkua reenaamiseen. Kukas arvaa mikä biisi tuossa on menossa?

Tässäpä linkit aikaisempiin laihdutuspostauksiin

Aloitus Cambridge ohjelmalla

1 viikon tulokset

2 viikon tulokset

Tästä eteenpäin jatkan edelleen tällä puhtaalla kuurilla. Tällä hetkellä mulla on niin huikean mahtava fiilis että saatanpa jopa vetäistä vielä seuraavat 5 viikkoa puhtaalla kuurilla. Sen jälkeen viimeistään alan sisällyttämään ruokavaliooni myös ihan "oikeaa" ruokaa koska Karibian reissu lähestyy. Joten ennen ihanaa lomareissua pitää taas vähän totutella ruokaan :)

 

Tästä linkistä lisätietoja Cambridge ohjelmasta

Tästä pääset etsimään sinua lähimmän Cambridge valmentajan

 

No mitäs tuumaatte tuloksista?! Miten teillä muilla laihduttajilla sielä sujuu? Hei ja mitkä on teidän lemppari treenibiisejä?