Moro!

Tiistaista on kyllä muodostunut nykyään mun lemppari päivä koko viikolla! Nyt takana kaksi viikkoa Cambridge ohjelman 1 tasoa. 1 tasolla kaikki päivän ruokailut korvataan 3 Cambridge tuotteella ja päälle 2,5 l vettä. Aikaisempiin postauksiin pääset alla olevista linkeistä.

 

Tavoitteena - 20 kg 70 päivässä

 

Viikon 1 tulokset

 

Mulla on ihan huikea laihdutusviikko takana! Olin viikonloppuna niin kuin aikaisemma postauksessa kerroin Jyväskylässä PartyLiten uusien päälliköiden seminaarissa. Siellähän luonnollisesti syötiin ja juotiin. Mua jännitti jo koko reissu niin paljon ja mietein että syönkö pöydän antimia vai nautinko omista eväistä. Viime viikolla kuitenkin päätin että jos nyt syön niin laihdutus hidastuu ja siitä seuraa vaan morkkis. Ja onneksi pidin pääni! Ei se loppujen lopuksi ollut edes yhtään hankalaa! Toki ruoka tuoksui ihanalta, mutta ei mun edes tehnyt sitä mieli ja nälästä ei ole tietoakaan! Ja niin minä söin koko reissun omia Cambridge eväitäni! Mulla ei koskaan ole ollut näin voittaja fiilis! Nyt kun sain selätettyä tuon reissun niin pystyn ihan mihin vain!! Ja kuinka mahtavaa oli mennä kotona puntarille ja paino oli pudonnut 400 g parin päivän aikana. Jos olisin syönyt niin vaaka olisi varmasti näyttänyt plussaa.

 

Muutenkin viikko meni tosi hienosti. Nälkä minulla ei ole ja mielihalutkin olen saanut pidettyä kurissa. Eilen oli ensimmäinen vaikea päivä jolloin oikeasti tympäisi koko projekti. Pysyin kuitenkin lujana ja mietein päämäärääni. Tänä aamuna olin ihan varma kun menin Cambridge valmentajani Teijan puntarille että kiloja on lähtenyt reilu 1 kg. Pessimistihän ei koskaan pety! Kiloja viikon kaksi aikana oli lähtenyt tasan 2 kg! On ihan huikea fiilis! Fyysisesti olo on mitä mainioin. Vaatteet mahtuvat huomattavasti paremmin päälle kuin muutama viikko takaperin ja olo on kevyt ja tosi virkeä. No katsotaanko nyt muutos kuvat viimeisen 3 viikon ajalta??

LAIHDUTUS%20VKO2.jpgN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-04%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-04%20koht

Onko teidän mielestä kuvissa tapahtunut muutosta? Ajatelkaa mun lantiolta on häipynyt muutaman viikon aikana 14 cm!! Se on ihan huikean paljon!! Yhteensä tammikuun alusta olen laihtunut 7 kg! Cambridge ohjelman avulla olen pudottanut 2 viikossa 5,1 kg. Ne on mun mielestä ihan huikeita lukuja! 80 kg tavoitepainoon matkaa enään 15,6 kg. Aikaa on vielä 8 viikkoa joten käytännössä se tarkottaisi vajaata 2 kg pudotusvaihtoa per viikko. Toki on oltava realisti ja todettava että paino ei enään lähde niin vauhdikkaasti vaan nyt poltellaan tosissaan niitä rasvoja!

 

Kiitos ihan tuhannesti kaikista tsemppaavista kommenteista ja sähköposteista! Olen saanut niistä niin paljon hyvää mieltä ja iloa! Olette ihania! <3 Sain myös ihanan kommentin siitä kuinka rohkeaa on laittaa kuvat ja painot kaikkien nähtäville. Päätin että nyt nämä kilot lähtee. Halusin tehdä tästä "julkisen" jotta pienen paineen alla varmasti onnistuisin sekä minusta tuntuu niin upealta jos joku saa motivaatiota minun projektistani omaan laihdutukseen! Enkä tällä hetkellä koe tarvetta salailla painoani. Minusta olisi niin mielenkiintoista lukea jonkun toisen ihmisen painonpudotuksesta missä olisi selkeästi esillä kilot ja mitat jotta voisi tavallaan vähän verrata omaan painoon :) Ja kun en semmoista löytänyt päätin tehdä sen omaan blogiin.

Lisää tietoa Cambridge ohjelman avulla laihduttamisesta löydät TÄSTÄ

 

Nyt jännityksellä jäädään ihmettelemään minkälaisiin tuloksiin päästään viikon päästä! Huikean ihanaa viikkoa teille <3