Olen aina ollut tunnesyöppö. Olen juuri sitä "lasi puoliksi tyhjä" -kategoriaa. Äitinikin usein on sanonut minulle että elän syödäkseni. Ja se kyllä pitää paikkaansa varsinkin kun katsoo mun runsasta kroppaa! Olen ollut lähes koko elämäni ylipainoinen ihan ala-asteelta asti. Rakastan ruokaa ja sen laittamista. Olen kulinaristi. Nautin äärettömästi kun saan suunnitella mitä ruokaa laitetaan ja mitä söisin seuraavaksi. Syön iloon ja suruun. Palkitsen itseni aina ruualla.

Painoni on kuitenkin vuosien aikana vaihdellut. Kesällä 2010 tunsin itseni pitkästä aikaa onnelliseksi kroppani kanssa. Vuoden 2009-2010 asuin yksin ja olin opiskelija. Paino alkoi huitelemaan 100 kg nurkilla. Sitten kävikin hassusti sillä laihduin ihan vahingossa. Aloin kyllä liikkumaan ja vähensin ruokailua. Yhtäkkiä olin laihtunut 15 kg eli painon reippaan 80 kg! Tuolloinkaan en ollut tikkulaiha mutta huomattavasti timmimpi ja mun oli hyvä olla.

 Sitten tapahtuikin ihana asia ja aloin odottamaan esikoistamme. Painoa raskauden aikana tuli n. 16 kg eli olin taas 100 kg painoinen. Synnytyksen jälkeen kilot eivät lähteneetkään vaan siirryin todella huonoihin ruoka tottumuksiin. Meillä kävi paljon vieraita katsomassa vauvaa ja minä halusin aina leipoa jotain. En siksi että oli pakko vaan siksi koska halusin ilahduttaa vieraita. No iltaisin kun saatiin vauveli yöunille alkoi äitin mässääminen. Suolaista, makeaa ja taas vähän suolaista ja päälle makeaa. Paino nousi 105 kg. Tiesin että jotain oli tehtävä. Aloitin Cambridge ruokavalion. Sain tiputettua aika nopeasti painoni 95 kg.

Sitten aloitin odottamaan toista vauvaamme. Paino nousi taas 100 kg hujakoille. Sitten tulikin heinäkuu 2012. Vauvallamme todettiin vakava kehityshäiriö nimeltään anenkefalia. Vauvan pää ja aivot eivät olleet kehittyneet ja meille suositeltiin raskauden keskeytystä koska vauva ei tulisi elämään ja luultavasti menehtyisi ennen raskauden loppua. Oli raskausviikko 22. Elämä pysähtyi. Synnytys käynnistettiin ja se meni ihan hyvin. Pidin sylissä pientä 600 g ja 24 cm kokoista poikavauvaa. Kadotin ruokahaluni surun keskellä ja laihduin. Painoni laski 92 kg. Jatkoin opintoja syksyllä 2012 ja paino alkoi taas nousta lähemmäs 100 kg. Ja hups taas olin raskaana. Tällä kertaa paino ei noussut raskauden aikana kuin 8 kg. Vuosi toisen vauvan syntymisestä olin taas laitoksella heinäkuussa 2013. Meille syntyi terve ja ihana poikavauva! <3 Kuten ensimmäisessäkin raskaudessa kiloja ei laitokselle juurikaan jäänyt. Nyt 6 kk poikamme syntymisestä painoni on pyörinyt 103 kg paikkeilla. 


Tiedän olevani ylipainoinen. Tiedän että se ei ole hyväksi minulle. On vain ajan kysymys kun sairastun kakkosluokan diabetekseen. Kuitenkin motivaatio laihdutuksen aloittamiseen on ollut hukassa. Ennen joulua päätin että tammikuussa aloitan uuden elämän. Haluan voida hyvin. Haluan näyttää hyvää esimerkkiä lapsilleni. Haluan olla energinen ja elinvoimainen. Haluan mahtua vanhoihin vaatteisiini. Haluan näyttää hyvältä bikineissä! 


Viimeinen niitti laihdutusmotivaation löytämiseen tuli rakkaasta harrastuksestani, PartyLite konsulttina toimimisesta. Me konsultit saimme huikean tavoitteen elokuussa. Kun oikein ahkerasti työskentelee koko syksyn pääsee ilmaiselle matkalle Karibialle! Ja hitto minähän paiskoin duunia koko syksyn ja varmistin lentolippuni Dominikaaniseen Tasavaltaan, Punta Canaan! Kun tiesin että matka on saavutettu, tein lopullisen päätöksen. Nyt riittää! Tällä kertaa aion tuntea itseni mukavaksi uikkareissa!!


images.jpg

puntacana18d070_tcm55-28420.jpg

kuva lainattu täältä, täältä


Tiesin heti millä keinoin kilot saa nopeasti karistettua ja otin yhteyttä Cambridge valmentajaani Teijaan. Tänään meillä oli ekat treffit ja tänään olen myös aloittanut uuden ruokavalioni.


Vähän taustatietoa Cambridge ohjelmasta


Cambridge on nopea ja turvallinen tapa pudottaa painoa. Cambridge ohjelma sisältää 6 eri tasoa joihin pääset tutustumaan TÄSTÄTaso ohjelman avulla opetellaan syömään oikein, jotta painonpudotuksen jälkeen kilot myös pysyvät poissa eivätkä tule nopeasti takaisin. 

Cambridge tuotteista löytyy puuro, eri makuiset pirtelöt sekä keitot ja patukat. Ja niille jotka tuumaavat että taas joku pussikuuri niin voin kertoa että Cambridgen tuotteet maistuvat oikeasti todella hyviltä! 


Tästä pääset tutustumaan Cambridge tuotteisiin


Kuten otsikko sanoo -20 kg 70 päivässä. Kuulostaa minustakin mahdottomalta, mutta piru vie niin pistän kyllä kaikkeni peliin. Aloitan laihdutusurakkani tasolta 1, eli korvaan kaikki päivän ateriat kolmella Cambridge pussilla. Tavoitteena olisi siis painaa n. 80 kg maaliskuun loppuun mennessä. Huhtikuun alussa matkustan Karibialle ja haluan näyttää ja tuntea itseni kauniiksi! 


laihdutuuuus.jpg

Pelasin vielä varman päälle ja tapetoin jääkaapin oven henkka&maukan bikinimimmikuvilla sekä kaivoin Hay Looppiin vaatekaapista sellaisia vaatteita mihin haluaisin sopia, kuten tuo kuvan Mangon ihana asu! Mittanauhan kanssa ollaan tänään ihmetelty tätä vartalon runsautta joka tuossa ylläolevassa kuvassa näkyykin. Ylhäällä keskimäisessä kuvassa mun tän illan iltapala, minttusuklaa vanukas! :) Ja oikeasti on tosi hyvää!


Onko sullekkin kertynyt ylimääräistä ja motivaatio hukassa? Käyppä lukemassa  huikeita laihdutustarinoita niin motivaatio löytyy varmasti! 

TÄSTÄ pääset lukemaan upeita laihdutustarinoita


Ensi tiistaina katsotaan sitten miten viikko on mennyt ja luvassa myös lisää kuvamateriaalia ja tietty niitä tuloksia! *Postaus sisältää mainoslinkkejä

P.S: anteeksi jos tekstit vähän epätasapainossa yritin kaikkeni mutta tekniikka ei halunnut nyt tehdä mun kanssa yhteistyötä!