Makkarissa ei ole mikään sen kummemmin muuttunut. Kylli-tädin lakanat ovat olleet kovassa käytössä ja olen niihin todella tyytyväinen. Kuvat otettu tietysti taas vaihteeksi pimeällä. Täytyy yrittää otta seukki kerran päivän valolla kun vain kerkeäisi :)

DSC_0016.jpgDSC_0017.jpgDSC_0018.jpgDSC_0015.jpgDSC_0020.jpgDSC_0012.jpg

Yöpöytinä meillä toimii Muuramen lipastot jotka on hankittu minulle kun olen ollut pieni tyttö. Siinäpä vasta laadukkaat tuotteet. Lamput ovat ikeasta. Pidän erityisesti niistä noiden roikkuvien juttujen takia mistä lampun saa päälle. Sängyn pääty on Pispan Puulta tilattu. Lakanat Kylie Minogue at home sarjaa. Jalkopäädyssä oleva sängyn peite Zara Home ja koristetyynyt henkkamaukkaa, kylli-tätiä ja iskun valikoimaa. Sängyn päädyssä on Kartellin Invisible side johon on näppärä laittaa koristetyynyt ja päiväpeitot yön ajaksi.

DSC_0021.jpgDSC_0022.jpg

Hayn Loop naulakkoon olen ripustanut itselleni inspiraatio vaatteita joihin haluaisin muutaman kuukauden päästä mahtua! :) Henkareina toimivat Hayn kupariset kaunokaiset :)

DSC_0026.jpg

Mangon mekko odottelee jo tulevaa Karibian matkaa! :)

 

Hauskaa sunnuntaita! :)