Tässä vuodenajassa yksi parhaimmista asioista ovat ehdottomasti kaupan hyllyiltä löytyvät tulppaanit ja muut ihanat leikkokukat! Rakastan niiden tuomaa raikkautta ja tunnelmaa kotiin <3

DSC_0065.jpg

Iittalan nappulat ovat myös löytäneet tiensä meidän kotiimme. Vaikka pyrinkin yleensä hankkimaan kaikki kynttiläkoristeen PartyLiteltä on vastaan tullut muutama design ihanuus mitä vaan ei ole voinut ohittaa. Kynttilöinä käytän ainoastaan PartyLiten laadukkaita kynttilöitä. Kuvissa kattauskynttilät. Hyvä niksi muuten pidentää kattauskynttilöiden paloaikaa on laittaa ne jääkaappiin vähäksi aikaa ennen polttamista :)

DSC_0051.jpgDSC_0053.jpgDSC_0064.jpg

Tunnustaudun suureksi talviurheilulajien ystäväksi jonka ehkä voi arvata kun kurkkaa peilistä näkyvää kuvaa! Innolla odotan talviolympialaisia! :) Kesälajit eivät ole yhtään mun juttu. Mäkihyppy, jääkiekko ja curling! Voiko jännempää olla! Ja ampumahiihto! Siinäpä vasta laji! :D

DSC_0063.jpgDSC_0066.jpgDSC_0062.jpg

Sain ihanalta kynttiläkolleegalta kauniin valkoisen ruusupuskan onnitteluna eräästä saavutuksesta! :) Kiitos K <3 Mistä arvasit että tykkään valkoisesta?! :D

DSC_0075.jpgDSC_0073.jpgDSC_0070.jpgDSC_0071.jpgDSC_0076.jpgDSC_0077.jpg

PartyLiten muutos somiste näyttää niin upealta ison tulppaanipuskan kanssa! Yksi lempparimaljakoistani! :)

 

Väliaikatietoa painonpudotuksestani: 4 päivää nyt takana, ei yhtään lipsumista ja kiloja kadonnut -1,5 kg! Olo on tosi mahtava ja energinen eikä muuten turvota yhtään. Näläntunnetta ei ole, mutta välillä tulee himotuksia mitkä olen saanut aika hyvin poissuljettua! Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoinelle! Teidän tsemppaus saa mut yrittämään vielä kovemmin! Ootte ihania! Hauskaa viikonloppua toverit!