Nonii! Päästään taas laihdutusasiaan! Eka viikko siis Cambridge ohjelmaa takana. Olen tasolla 1, eli korvaan kaikki päivän ateriat kolmella Cambridge pussilla ja lisäksi 2,5 litraa vettä päälle. Käytännössä en siis laita suuhuni mitään muuta.

Ensimmäiseen laihdutuspostaukseen pääset TÄSTÄ

Eka viikko meni kaiken kaikkiaan tosi hienosti. Kertaakaan en repsahtanut!! Unia näin kyllä jatkuvasti että laitan suuhuni jotain mitä ei saisi! :D Olo alkaa ihanasti keventyä päivä päivältä. Nälkääkään ei ole tarvinut tuntea, koska kolmannen päivän jälkeen ruumiini on mennyt ketoosiin eli kroppa on polttanut kaikki hiilarit pois ja siirtyy polttamaan sitä pääasiaa eli rasvaa. Ketoosi ei sinänsä laihduta vaan Cambridge aterioiden pieni kalorimäärä. Ketoosi on vain siitä niin hieno juttu, että se vie nälän mennessään ja antaa virtaa, sekä lihakset eivät häivy rasvanpolton yhteydessä. Mielihaluja minulla tosiaan on ollut, mutta olen nyt tehnyt päätöksen pudottaa painoa. Kilot eivät lähde herkuilla. Himot olen saanut pidettyä kurissa veden avulla sekä tekemällä jotain ihan muuta lähinnä kotihommia. Sitten mietin itseäni siellä Karibian rannalla hehkeänä ja timminä! Se saa aika hyvin mieliteot kuriin :)

Liikuntaa en juurikaan ole tällä kuluneella viikolla harrastanut. Eilen vedin crosstrainerilla 30 min ja katselin samalla sinkkuelämää. Tasolla 1 ollaan niin pienillä kaloreilla liikenteessä että paasto vaikeutuu jos alkaa urheilemaan paljon. Aion kuitenkin tästä lähtien tehdä vatsalihaksia kotona sekä päästellä crosstrainerilla muutamana iltana viikossa mutta rauhallisesti. En ole koskaan ollut mikään urheiluhullu joten yritän sopeuttaa itseni pikkuhiljaa myös liikunnan iloihin. Jos rehellisiä ollaan niin en ole juurikaan koskaan saanut liikunnasta hyvää mieltä. Mutta siihen toivottavasti tulee nyt muutos! Mutta tsekataanko nyt tuloksia??

 

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty.jpg

Valitettavasti ensimmäisen viikon kuva ei ole niin selkeä kun yritin itse ottaa itselaukaisimella!  En oikein osaa itse sanoa että onko tuossa nyt niin eroa entiseen. Paita roikkuu 28.1 päivä kuvassa ja ehkä selkäkin näyttää vähän timmimmältä. Kuten kuvista näkyy minulla on lähinnä vaivana tämä keskivartalon lihavuus. Kintut mulla on ollu aina tosi hoikat mutta uimarengasta ja selkätissiä kyllä löytyy! :D Toki tää on vasta eka viikko. Näkyvämpää muutosta varmasti alkaa näkymään seuraavien viikkojen aikana. BMI tippui yhdellä ja siitä oon tosi onnellinen. Rasvaprosenttikin oli onneksi kääntynyt laskuun ja lihasprosentti noussut 0,1 % :) Seuraavassa taulukossa kropasta kadonneita senttejä!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-28%20koht

Muistaakseni tammikuun 14 pv:n hujakkeilla kävin puntarilla ja tuolloin se näytti 102,6 kg. Siitä sain omin voimin pudotettua n. 2 kg kunnes päätin ottaa yhteyttä Cambridge valmentajaani Teijaan. Sovittiin treffit tiistaille 21.1.2014 ja siitä eteenpäin olen siis elänyt pelkästää Cambridgen pusseilla. Osasin arvata että minulta ei lähde valtavaa lukemaa viikossa koska painoa oli jo lähtenyt. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt että puntari näytti ekan viikon jälkeen -3,1 kg. Olen kuitenkin pudottanut nyt yhteensä 5 kg, joten on aika selvää että suurimmat nesteet ovat häipyneet ja tästä eteenpäin se on rasva joka palaa, jolloin painon putoaminenkin on hillitympää. Tavoitteeni - 20 kg 10 viikossa on siis enään 16,9 kg päässä! Aikaa on nyt 9 viikkoa joten käytännössä se tarkoittaa että per viikko pitäisi pudottaa noin 1,87 kg. Sehän ei sinänsä ole mikään paha urakka per viikko ja oikeastaan ihan toteutettavissa. Ennen kaikkea keskityn nyt siihen että sentit katoavat keskivartalon kohdalta! Ja hitsi miten huimia lukemia on hävinnyt muutaman viikon aikana! Rinnan ympärys on kaventunut - 4 cm (eikä sieltä mun puolesta tarvi niin kauheasti lähteäkkään :D :D) Vyötäröltä huimat -11 cm ja lantiolta 10 cm!! Ja voitte vaan uskoa että kyllä vaatteet istuvat tällä hetkellä huomattavasti paremmin kuin muutama viikko takaperin. Ihana Guess by Marcianon toppatakkinikin sujahtaa kiinni ilman sen kummempaa vääntöä! :D Reidestä on karannut 8 cm ja allista 4 cm. Olen ihan älyttömän tyytyväinen noihin tuloksiin!!

 

DSC_0014.jpg

 

Kuvassa mittanauha on 138 cm kohdalla! Noin paljon on tullut lisää tilaa vaikka pömppömaha se sieltä vielä kovasti pilkisteleekin! :) Tavoite painoni on 80 kg paikkeilla. Olen 170 cm pitkä. En välttämättä halua olla laiha vaan vähän muodokkaampi ja naisellinen. Toki en osaa kuvitella itseäni tällä hetkellä laihaksi joten lopullinen tavoitepaino on vielä hakusessa. Ehkä se alkaa konkretisoitua tässä matkan aikana. Ensimmäinen tavoitteeni on nyt päästä siihen 80 kg painoon ja katsotaan sitten että mitä siitä eteenpäin.

Kiitos tuhannesti edelliseen laihdutuspostaukseen kommentoineille. Sain hurjasti lisää motivaatiota teidän ihanista ja kannustavista kommenteista ja sähköposteista! ISO KIITOS! <3 Kommentteja sain myös siitä että tällainen nopea painonpudotus ei ole hyvästä sillä kilot tulee nopeasti takaisin. Olen kyllä täysin tietoinen tästä. Se on aivan varma että jos painon pudotuksen jälkeen palaan samoihin vanhoihin ruokailu rutiineihin niin kilot tulevat takaisin ja korkojen kera ja vieläpä nopeasti. Haluan korostaa sitä että olen tekemässä elämän muutosta. En halua olla enään lihava ja laiska. Haluan elää terveellisesti, syödä ravitsevaa ruokaa ja liikkua! Haluan muuttua! Olen elänyt ruuan perässä viimeiset 15 vuotta ja se on nyt niiiiiin nähty ja koettu. Tiedän että olen varmasti paljon onnellisempi kun pääsen tästä kamalasta ylipainosta eroon!

Valitsin laihdutustavakseni Cambridge ohjelman sillä tiedän että se toimii. Kilot lähtevät aika nopeasti ja ohjelman 6 tason avulla opetellaan syömään terveellisesti ja rytmittämään ruokailut oikein. Valmentajan tuki on myös minulle älyttömän tärkeä! Kiitos vaan ihanalle Teijalle taas tämän päivän tsemppauksista!! Olet upea! <3

Tällä hetkellä olen ohjelman tasolla 1 ja aion jatkaa sitä seuraavat 3 viikkoa ja sitten katsotaan miten jatketaan tilanteen mukaan. Seuraava askel tästä on se että aletaan syömään 3 cambridge pussia per päivä sekä yksi ateria, proteiinia ja kasviksia. Siitä eteenpäin kahden viikon välein ruokailua voidaan rueta muuttamaan korvaamalla pussit oikealla ruualla. Valitsin Cambridge ohjelman myös siksi että tarvitsen selkeät rajat mitä voin syödä ja mitä en. Tällä hetkellä en voi syödä mitään ja se sopii mulle! En voi repsahtaa kun en voi syödä! Tarkemmin Cambridgen taso-ohjelmaa pääset tutkimaan TÄSTÄ.

Cambridge ateriat ovat tosi hyvän makuisia! Lemppareitani ovat tomaattikeitto, puuro, vanilja ja minttusuklaa pirtelöt. Se suuri ero tässä on muihin pussikuureihin että nämä tuotteet oikeasti maistuvat todella hyviltä ja valmentajan tuen avulla sinulla on suuremmat mahdollisuudet päästä tavoitteisiisi. Cambridge valmentajia löytyy ympäri suomen ja tuotteita ei voi ostaa muuta kuin valmentajan kautta. TÄSTÄ pääset etsimään sinua lähimmän valmentajan. Ja jos sulla on vielä motivaatio hukassa niin kannattaa käydä lukemassa NÄITÄ upeita laihdutustarinoita. Olen lueskellut niitä lähes joka ilta ja motivaatio painon pudotukseen senkun kasvaa ja kasvaa!

Onko siellä ruudun toisella puolella muita Cambridge ohjelman avulla laihduttavia? Jos kaipaat laihdutuskaveria tai haluat jutella niin mulle voi laitella sähköpostia osoitteeseen

moderniamaalaisromantiikkaa@luukku.com

 

Noniin nyt taas vauhdilla uuteen viikkoon! Ensi tiistaina taas lisää tuloksia! :) Hauskaa iltaa!