Tässäpä tunnelmia viime joululta. Paljon olen kaivanut jo samoja joulukoristeita esille mutta muutama uusikin on tullut hankittua. Viime joulu oli aika hopeinen ja tänä jouluna olen innostunut kultaisesta! :)

23.126.jpgVAAAAAAAL1.jpg23.125.jpg23.124.jpg23.123.jpg23.122.jpg23.121.jpgVAAAAAAAL2.jpg

Joulu paketit aion paketoida tuohon ihanaan paperiin myös tänä vuonna mutta en ole löytänyt sitä mistään kaupoista! Onko teitä tullut vastaan tuo ihana paperinen joulukääre missään kaupassa? Olen löytänyt kyllä kuviollisia mutta en ihan pelkkää paperikäärettä! 

 

Täytyy huokaista nyt helpotuksesta sillä huomenna minulla on viimeiset kynttiläkutsut tälle vuodelle ja niin ihana ja mukava kuin harrastukseni onkin niin kyllä on mahtavaa vaihtaa vapaalle ja keskittyä vain kotoiluun ja lapsiin (ehkä  vähän tuohon ukkoonkin) ja kerätä voimia taas ensi vuoden uurastukseen!