Sain Kidster verkkokaupalta ihanan aden+anais jättiharson pienelle velivauvallemme.

Harso on ihan valtavan iso 1,2 x 1,2 metriä ja aivan ihanan pehmoinen <3

DSC_0396.jpg

Nämä aden+anaisin jättiharsot tulivatkin suureksi hitiksi ja ne myytiin loppuun monesta kaupasta kun itse Cambridgen herttuatar Kate Middleton oli kääräissyt pienen George vauvelin aden+anaisin jättiharsoon poistuessaan synnytyssairaalasta.

DSC_0389.jpg

Kapalo on 100 % puuvillaharsoa. Vauvelin on helppo säädellä lämpöään luonnollisesti käärittynä kapaloon sillä se on hengittävää kangasta ja niin ihanan pehmeää. Ja mikä parasta kangas vain pehmenee mitä useammin sen pesukoneessa pyöräyttää!

DSC_0400.jpgDSC_0390.jpg

Rättiä voi käyttää monella eri tapaa, leikkimattona, puklurättinä, unirättinä, imetyssuojana, lakanana, peitteenä vaunujen päällä.

Kuoseja löytyy myös erilaisia. Meille valikoin tämän ihanan Night Sky tähtiprintin.

DSC_0391.jpg

Kiitos Kidster verkkokaupalle ihanasta rätistä josta on ollut ihan hirmuisesti iloa! Kannattaa käydä kurkkailemassa heidän valikoimaa ja hankkia vähän isommallekkin vauvelille tämä ihana rätti <3

 

Jouluvalmistelut täällä senkun kiihtyvät ja viikonloppuna tiedossa jouluisia kuvia. Saaristolaisleivät ja piparkakut on nyt leivottu. Kuusi laitetaan varmaankin huomenna sekä ajattelin suorittaa vielä viime hetken joululahjat sekä ruokaostokset huomenna. Maanantaina kerkeää sitten vielä käydä "paikkailemassa" jääkaappia. Ihanaa on joulu! <3 Radio Novan jouluradio on soinut minulla jo monta päivää se tuo niin ihanan tunnelman!

Postaus tehty yhteistyössä Kidster verkkokaupan kanssa