Tältä näyttää meidän takkahuoneessa nyt! Ja olen tosi tyytyväinen!! :) 

DSC_0489.jpg

Yläkerrasta toin Andrew Martinin sivupöydän alakertaan. 

DSC_0507.jpg

Uusi kattolamppu on vielä ostoslistalla.

DSC_0495.jpgDSC_0493.jpg

Kiitos t todella ihanasta lamppukaupasta! <3

DSC_0485.jpg

Siirsin Bestå lipaston olkkarista takkahuoneeseen ja tänne se passaakin ihan älyttömän hyvin!

DSC_0500.jpgDSC_0499.jpgDSC_0488.jpg

Luhdan koriin on piilotettu neidin legot :)

DSC_0484.jpgDSC_0483.jpgDSC_0482.jpgDSC_0478.jpg

Pidämme tosi vähän valkeaa takassa, sillä kun se on avomalli niin saa aina pelätä että neiti käy nakkaamassa sinne jotain sopimatonta. Takka lämmittää valitettavasti lähinnä vain mieltä eikä niinkään taloa.

DSC_0476.jpg

Verhot löytyivätkin kaappien kätköistä ja antavat kivan tunnelman huoneeseen :)

DSC_0477.jpg

Matto on niin ihana ja pehmeä että siinä voisi ottaa vaikka torkut!

DSC_0479.jpgDSC_0481.jpgDSC_0486.jpgDSC_0490.jpg

Takka huoneen sohva on oikeasti keltainen ja se on Artekin sohva. Hankein ellokselta siihen tuollaisen irtopäällisen, mutta tarkoitus olisi päällystää se uudelleen mutta jestas kun samalla hintaa saisi uuden sohvan! Että sitä dilemmaa vielä hieman pohdin.. Mutta luulenpa että käännyn siihen uudelleen verhoilun puoleen sillä hitto, onhan se artekin sohva! Ja todella laadukas sellainen!DSC_0496.jpg

Harmaalle seinälle en ole vielä tehnyt mitään. Olenkin nyt kuitenkin alkanut tulla siihen tulokseen että se saa pysyä harmaana. Hyllyt pois ja kuvakollaasi tilalle johon haluaisin laittaa minun sekä miehen vanhempien ja isovanhempien hääkuvat valkoisiin kehyksiin. 

Mitäs tuumaatte takkahuoneen lookista?