Hobby Hallin sivuilla oli hyviä tarjouksia, sillä osa tuotteista oli -30 %! Kannattaa käydä tsekkaamassa! 

Takkahuonetta silmällä pitäen päätin tilata Linné-nojatuolin takan viereen sekä valkoisen nukkamaton. Toivon että matto on laadukas ja loistavan valkoinen. Katsotaan miten käy, kun nuo kuvat aina vääristävät totuutta. 

TUOLI.jpg

Matto on nimeltään sinfonia-ryijymatto l.valkoinen. Mutta siitäpäs syntyikin kysymys. Tarkoittaa l.valkoinen lumenvalkoista vai luonnonvalkoista!?!? Minä ajattelin sen vain mielesäni lumenvalkoiseksi! No saapa nähdä millainen matto todellisuudessa on.

SINFONIA.jpg

Peuranpään hankein jo eilen ja se toivottavasti tulee huomenna postissa! Toki takkahuoneen seinä pitäisi eka paikata ja maalata. 

KAURIS.jpg

Illalla sain myös idean seinälle! Ajattelin että laitan peuran pään molemmin puolin joko valkoiset tai mustat ung drill kehykset! Mitä sanotte?

UNGDRILL.jpg

Mulla on nyt niin vaikeuksia tämän mustan kanssa kun pelkään että kyllästyn siihen ja haluankin sitä valkoisuutta. Mutta musta tekee tilaan sen dramatiikan. Edelleen mietin että kumpi lamppu valkoinen vai musta!? Takana oleva seinä on valkoinen joten musta olisi ehkä upeampi, mutta mitäs jos kyllästyn!?

Takkahuone%20inspis2.jpg

Takkahuone%20inspis1.jpg

Mukavaa iltaa teille! Minä jatkan näitä musta valkoisia pohdintoja!

 

Kuvat lainattu hobby hall, ellos, pinterest