Nyt olisi tarjolla ihania värejä ja hohdetta pimeisiin syysiltoihin!

54338bf839b6454355567b5afb12e32f.jpg

Tämä upea led trio sisältää kolme erikokoista pattereilla toimivaa kynttilää. Kynttilöiden koot ovat 30 cm, 23 cm ja 15 cm, halkaisija 15 cm. Kynttilät vaihtavat palaessaan väriä tai voit halutessasi säätää jokaisen kynttilän loistamaan eri värillä. Värejä ovat sininen, turkoosi, harmaa, liila, purppura, punainen ja keltainen. Kaikki yllä olevan kuvan värit!

fh12-fragrances-and-candles-outdoor-LED-

Setissä tulee mukana myös kaukosäädin. Nämä kestävät -30 asteen pakkasen, joten soveltuvat hienosti myös tänne Suomen arktisiin oloihin!

Kynttilöitä voidaan säädellä pohjassa olevasta napista. Voit säätää jokaisen kynttilän eriväriseksi tai että ne vaihtavat väriä liukuvasti tai että ne lepattavat niin kuin aito kynttilä. Kynttilöissä on myös ajastin toiminto joko 5 tai 10 tunniksi. Painamalla pohjassa olevaa nappia niin kauan, että kynttilä välähtää se palaa 5 tuntia ja sammuu ja syttyy seuraavana päivänä samaan aikaan palaa viisi tuntia ja sammuu. Säädön voit tehdä myös niin että kynttilä palaa 10 tuntia ja sammuu painamalla nappia niin kauan että kynttilä välähtää kaksi kertaa. Voit myös laittaa kynttilän loistamaan painamalla pohjassa olevaa nappia. Tuolloin kynttilä loistaa niin kauan että patterit loppuvat. 

Nämä ovat ihan tajuttoman upeat ja niitä on ilo katsella pihalla. Jos et usko, käy kurkkaamassa video:

 

Tämän setin hinta on 119 euroa.

Ne myytiin tässä kuussa jo kerran loppuun, mutta onneksi saatiin niitä uusi satsi! Setti sisältää siis kolme erikokoista led kynttilää sekä kaukosäätimen. Nämä ovat myynnissä ainoastaan huomiseen asti, eli maanantai 30.9 asti! Tuotteet toimitetaan kotiovellesi ilman toimituskuluja! Jos kiinnostuit laita minulle viestiä sähköpostiini:

moderniamaalaisromantiikkaa@luukku.com

Mukavaa sunnuntai iltaa toverit!