Ihastuin ihan täysillä H&M homen juuttikasseihin ja voi miten kätevät ne on turhien tavaroiden piilottelussa. Toki neiti näppärä on kerennyt ne levittää lattialle jo monen monta kertaa :) Pusseissa on mm. puhtaat keittiöpyyhkeet ja patalaput ja kaikkea pikku sälää mitä pöydille kertyy. 

DSC_0509.jpgDSC_0510.jpg

Riviera Maisonin kattilat ovat osoittautuneet olevan ihan hintansa väärti! Kattilat kuumenevat kyllä tosi nopeasti, joten pohjaan palamista saa varoa tosissaan. Mutta kyllähän ne ovat kertakaikkisesti sellainen silmän ilo ja koristavat ihanasti kattausta :)DSC_0512.jpgDSC_0518.jpgDSC_0516.jpgDSC_0515.jpgDSC_0520.jpg DSC_0522.jpg

Kirja hyllystä löytyy keittokirjojen lisäksi neitosen lastenkirjoja :)

DSC_0508.jpg

Semmoista settiä tänään! Meillä onkin edessä kauan odotettu päivä kun päästään tänään musiikkileikkikouluun tyllerön kanssa. Sitä on odotettu ja aina aamulla kysyy että montako yötä pitää vielä nukkua että pääsee muskariin! :)

Mukavaa päivää teille! :)