Tässäpä nyt kuvia eilisestä Sneakpeakistä! Suomen upeimmat peilit löytyvät ehdottomasti Askosta! Tai ainakaan mistään muualta en ole yhtä upeita löytänyt vaikka netti kaupoista olen kovasti yrittänyt löytää mieluista peiliä. Sattumalta tutkailin Askon nettisivuja ja huomasin että heidän valikoimiinsa on tullut tämä upea uusi peili Queen. Peiliä saa hopeisena sekä valkoisena. Mielestäni tämä peili on kyllä enemmän pronssinen kuin hopeinen. Pronssi sopiikin paremmin olkkariimme. Olin jo pitkän aikaa pähkäillyt että mitä tälle olkkarin pääty seinälle laitetaan. Seinä on iso, joten se tuotti hieman päänvaivaa. 

DSC_0479.jpg

Askosta tuli sopivasti -25 % alennuskuponki joten raaskein käydä hakemassa peilin.

DSC_0474.jpgDSC_0476.jpgDSC_0475.jpgDSC_0477.jpgDSC_0473.jpg

Mitäs pidätte? Minusta väri sopii niin hienosti yhteen pöydän tuolien kanssa! Peili oli muistaakseni 86 cm leveä ja korkeutta oli reipas metri.