Moro vaan!

Viikonloppu sujahti taas ohi tuosta noin vain. Tänään saatiin kyllä nauttia ihanan kesäisestä säästä pitkästä aikaa. Nyt minulla porisee kattilassa tomaatti-vuohenjuusto keitto, josta laitankin reseptiä myöhemmin.

Blogin puolella hypätään yläkerran aulaan. Peilipöytä on äitini vanha. Olen maalannut sen joskus mustaksi. Nyt kyllä olen jo pidemmän aikaa haaveillut, että se vaihtaisi värinsä valkoiseksi ja siihen voisi laittaa jotkin nätimmät vetimet. Ikean peilin jonka nimeä en nyt saa päähäni hankein keväällä ja se oli tarkoitus spray maalata valkoiseksi, mutta onneksi en sitä vielä tehnyt sillä sehän sopii peilipöydän kanssa yhteen aika hienosti.

DSC_0310.jpgDSC_0309.jpgDSC_0308.jpgDSC_0302.jpg

Tämä käsipeili oli nyt stockkalla kanta-asiakkaille tarjouksessa.

DSC_0303.jpgDSC_0305.jpgDSC_0313.jpgDSC_0301.jpg

Minusta tämä peili on vain kertakaikkisen upea! 

DSC_0300.jpgDSC_0299.jpg

Jakkarana toimii kartellin stone.

DSC_0317.jpg

Tästä avautuukin näkymä pikku neidin huoneeseen jonne matkustetaan seuraavassa postauksessa. Nyt lähden survomaan tomaattisopan valmiiksi!

Mukavaa sunnuntaita teille! Morientes!