Hei!

Ensinnäkin tuhannet kiitokset edelliseen postaukseen tulleista ihanista kommenteista! <3 Tuli tosi hyvä mieli :)

Muutama viikko sitten pikku neiti oli lomailemassa miehen vanhemmilla. Mehän heti päräytettiin sitten vauvan kanssa vähän shoppailemaan Ylivieskan kärkkäiselle. No kärkkäiseltä ei löytynyt mitään, mutta Pentikistä sen sijaan olisi löytynyt vaikka mitä. Ihastuin täysillä heidän luumun värisiin tuotteisiin ja no.. homma lähti ehkä vähän lapasesta!

DSC_0236.jpg

Partyliten pieniin symmetrioihin ostin tekokukkia joista leikkasin varret pois ja laitoin kukat purkkeihin. Ihanat violetin sävyt sopivat ihanasti tyynyihin.

DSC_0233.jpgDSC_0225.jpgDSC_0224.jpg

Pöydälle löytyivät ihanat luumun väriset tabletit. Kaivoin esille pentikistä jo aikaisemmin hankkimani lasiset kynttiläkipot joita olen käyttänyt usein myös maljakkoina. Näihinkin piti laittaa vähän tekokukkia. 

DSC_0222.jpgDSC_0223.jpgDSC_0211.jpgDSC_0217.jpgDSC_0219.jpgDSC_0218.jpgDSC_0213.jpgDSC_0212.jpgDSC_0210.jpgDSC_0208.jpg

Pentikille on ilmestynyt aivan järjettömän upeita lampunjalkoja. Kun näin tämän en voinut jättää sitä kauppaan. Upea muotoilu ja hopeinen väri, varjostin kruunaa koko valaisimen. Lampun jalan nimi on Cavalli ja se on 52 cm korkea. Valaisimen kanssa korkeutta tulee varmaankin 30 cm lisää.

DSC_0221.jpgDSC_0220.jpg

Ghost candelabra on saanut vaihteeksi kaveriksi valkoiset kattauskynttilät. 

DSC_0215.jpgDSC_0216.jpgDSC_0206.jpg

Tyynynpäälliset ovat Penikin uutta sademetsä mallistoa joista löytyy myös muita herkullisia värejä. Tämä luumu kyllä vei minut ihan täysin mukanaan. Se on jotenkin niin ihanan lämmin ja syksyinen sävy.

DSC_0202.jpgDSC_0205.jpg

DSC_0197.jpg

Näiden uusien juttujen innoittamana päätin myös vaihtaa olkkarissä järjestystä ja sohva on käännetty nyt toisinpäin.

DSC_0199.jpg

DSC_0189.jpg

Musta valkoinen tuntuu nyt olevan kaikkien huulilla. Minä vielä lämmittelen sille, yleensä tulen aina näissä villityksissä hieman jälkijunassa. Vaihteletteko te värejä vuoden aikojen mukaan? Jos vaihdatte niin mikä on tämän syksyn väri sinun kodissasi?