Moro!

No niinhän siinä kävi, että kotia päästiin vielä tänään. Lääkäri teki tutkimukset ja alkoi varaamaan minulle huonetta niin kaikki varattuna ja lisää pukkasi tulemaan, joten torstaina uusi yritys jos vain tilaa sattuu olemaan :) Enkä kyllä pistänyt yhtään pahakseni. Ihanaa rauhoittua kotona. Käytiin tänään pitkällä kärrylenkillä supistusten toivossa. Haluaisin kuitenkin yrittää, että synnytys lähtisi käyntiin luonnollisesti. 

Tässä lisää hankintoja vauvaa varten. Nimittäin hankein ihanan Doomoon imetystyynyn, joka onkin ollut ihan paras ystäväni siitä asti kun se saapui postissa. Hankein tyynyn Kidster lastentarvikenettikaupasta. Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos on imetystyynylle tarvetta sillä Doomoon tyynyjä oli nyt saatavilla aika hyvillä tarjouksilla ja toimitus oli huippu nopea. Tarjous tyynyihin pääset suoraan tästä. Itse päädyin Classic Sand sävyyn, kun ajattelin sen sopivan parhaiten sisustukseen! :D

DSC_0018.jpg

Tyyny on erivärinen toiseltapuolelta ja aivan ihanan pehmeää puuvillaa! Ihan loistava tuki kun katselee soffalla töllöä ja ihana laittaa tueksi kun pötköttelee kyljellään. 

DSC_0021.jpgDSC_0019.jpg

Tyynyn toisella puolella on ihana raitakuosi. Päällisen saa helposti pois vetoketjun ansiosta, joten pesukin sujuu näppärästi. DSC_0020.jpgDSC_0022.jpg

Esikoisella minulla ei ollut imetystyynyä ja usein harmittelinkin sen puuttumista. Nyt päätin sitten hankkia markkinoiden parhaimman imetystyynyn, joka saattaa jäädä asustelemaan sohvalle pidemmäksikin aikaa :)

B00_buddy%2BClassic%2BSand_MED.jpg

Aikaisemmat vauvahömppäpostaukset:

Vauvahömppää osa I: synnärikassin sisältö

Kuva lainattu http://kidster.fi/