Moro!

Laitoksella ollaan oltu eilisestä lähtien. Käynnistys aloitettiin eilen zytoteceillä, jota otettiin kolme kertaa suun kautta neljän tunnin välein. No tuloksena aika heikot supistukset jotka loppuivat kun lääkkeet loppu. Kateellisena kuuntelin vierussängyssä makavaa tulevaa mammaa, joka puhisi oikein kunnolla ja mulla oli vain semmosia ihan piiiikkusia supistuksia. No yön sain nukuttua hyvin ja nyt sitten kohta lähdetään synnytyssaliin ja puhkaistaan kalvot. Katotaan miten homma lähtee siitä etenemään :)

 

Tässäpä lisää vauvahömppää:

Päätettiin ottaa kelan mammapaketti sänkykäyttöön alakertaan ja hankein siihen nätit pehmusteet. Kaksikerroksinen talo tuo mielestäni haastetta vauvaperheelle, (varsinkin kun on 2-vuotias hyvin arvaamaton sisko). Kaikki tavarat saisivat olla tuplana, että alakerrassa ja yläkerrassa olisi omat eikä tarvisi kuskata kaikkea ees taas. Alakerrassa vauva nukkuu joko tässä mammapaketin sängyssä tai vaunuissa. Yläkerrassa vauvalle on kehto. Hoitopöytää meillä ei ole. Esikoisen kanssa sujui kuitenkin tosi hyvin ilman hoitopöytää ja kyllähän sen käyttöaika on vain niin lyhyt. Vaippaa vaihdetaan hoitopatjalla milloin missäkin, sohvalla tai pöydällä. 

DSC_0063.jpgDSC_0062.jpgDSC_0061.jpg

Pesutuki oli must hankinta sillä olen aika varma että isosisko on myös hyvin kiinnostunut vauvan kylpyasioista ja siinä ei välttis äitin kaksi kättä ole aina tarpeeksi! :)

DSC_0059.jpgDSC_0058.jpg

Vaunut olivat myös hankintalistalla ja nämä ovat ihan loistavat niiin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaan! :) Vaunuista tulossa lisäpostaus myöhemmin :)

DSC_0054.jpg

Me jäädään nyt odottelemaan kutsua synnytyssaliin. Toivomuksena olisi päästä lievittämään supistuskipuja punkkaan. JÄNNITTÄÄ!!!! Ja hirvittää!!

 

Mukavaa perjantaita! <3

Muita vauvahömppä postauksia voit käydä lukemassa seuraavista linkeistä:

Vauvahömppää osa I

Vauvahömppää osa II