Niinhän siinä sitten kävi, että sain Tradenomin paperit neljän vuoden opiskelun jälkeen. Vuoden vietin äitiyslomalla, joten periaatteessa valmistuin kolmessa vuodesa. Suuntauduin taloushallinnon opintoihin. Ajattelin sen olevan paras vaihtoehto oman tulevaisuuteni kannalta ja talousasioiden ymmärtäminen on mielestäni ehdottoman tärkeää, oli ammatti sitten mikä tahansa.

DSC_0018.jpg

Meidän valmistumisjuhlassa oli aivan huippu esiintyjä

Jesse Kaikuranta

joka itsekkin valmistui musiikin puolelta. Hän lauloi tilaisuudessa kaksi kappaletta.

DSC_0014.jpgDSC_0011.jpgDSC_0015.jpg

Todistukseni ei sinänsä ole sen kummempi. En ole mikään hikipinko. Sinänsä harmittaa kyllä, että ammattiopinnot jäivät 2 tasolle, mutta opinnäytetyöstä sain silti 4, josta olen enemmän kuin tyytyväinen.

Itse tein opparin aika nopsalla aikataululla kuukaudessa. Ohjaava opettajani totesi, että ei ole nähnyt kenenkään tekevän noin hyvää opparia noin lyhyessä ajassa. Jos ollaan rehellisiä, niin en kyllä olisi jaksanut sitä pidempää aikaa tehdäkkään. Opinnäytetyö oli vain sellainen asia mikä piti tehdä. Itse työn tekeminen oli kyllä hieno kokemus ja opein siitä todella paljon. Opinnäytetyön toimeksiantajana oli perheyrityksemme. Valmistin yritykselle kustannuslaskenta ohjeistuksen ja tutkein yrityksen kannattavuutta sekä hinnoittelua. DSC_0017.jpg

DSC_0080.jpg

DSC_0083.jpg

Opinnäytetyön tekeminen oli kyllä hyvin antoisa kokemus ja aion hankkia itselleni myös kauppatieteiden maisterin paperit kun lapset ovat vähän isompia. Hui, mulla alkaa muuten huomenna rv 36!

Valmistujaisjuhlat pidin perheelle ja ystäville viime viikonloppuna. Ihanaa kun koti on täynnä kukkakimppuja <3

DSC_0085.jpg

Tarjottavat valmistin 90 % itse, kuten yleensä aina. En halua ostaa valmisjuttuja, koska arvostan itsekkin niin paljon sitä, että asiat tehdään itse. Ja onhan se maku itsetehdyssä valtavan paljon parempi ja jää E-koodit vähemmälle.

DSC_0022.jpg

Marinoin itsetehdyssä BBQ- marinadissa porsaan sisäfileitä ja paistoin ne edellisenä päivänä. Nämä tarjottiin siis ohuina kylminä leikkeinä ja niiden kaveriksi oli chili majoneesia sekä pahoilaisen hilloa.

DSC_0023.jpg

Äitini teki maailman parasta italian salaattia, mitä meillä yleensä syödään jouluisin.

DSC_0024.jpg

Riisi-tonnikala salaatti

DSC_0025.jpg

Vihreä salaatti äidin kasvihuoneen antimista

DSC_0027.jpg

Hedelmäinen kana-pastasalaatti

DSC_0028.jpg

Tomaatti-mozzarella salaatti

DSC_0029.jpg

Kinkkukierteet

DSC_0030.jpg

DSC_0031.jpg

Patonkia ja sen kaverina ihanaa tapenadea eli oliivitahnaa

DSC_0032.jpg

Oli niin ihana laittaa tarjottavat esille uuteen keittiöön <3

DSC_0033.jpg

Suolainen puoli olikin siinä. Makea puoli oli lähinnä mansikka siellä sun täällä.DSC_0034.jpgDSC_0035.jpg

Mansikkakakku jossa täytteenä mumman mansikkamaan satoa sekä valkosuklaamousseaDSC_0036.jpgDSC_0037.jpg

Prinsessa kakku oli leipomosta.

DSC_0038.jpg

Irish Dream-juustokakku hieman epäonnistui, mutta maku vallan hyvä. Resepti on kinuskikissan. Tämä on siis se aivan ihana Baileys kakku!DSC_0039.jpg

Suklaa-valkosuklaa-mansikka Charlotte

DSC_0041.jpgDSC_0042.jpg

Ja sitten sitä juhlien kukkaloistoa :)

DSC_0086.jpgDSC_0087.jpgDSC_0088.jpgDSC_0089.jpgDSC_0090.jpgDSC_0091.jpgDSC_0096.jpgDSC_0097.jpgDSC_0098.jpgDSC_0099.jpgDSC_0100.jpgDSC_0101.jpgDSC_0102.jpgDSC_0103.jpgDSC_0104.jpgDSC_0105.jpgDSC_0106.jpgDSC_0107.jpgDSC_0108.jpgDSC_0109.jpgDSC_0110.jpg

Kiitos rakkaat sukulaiset ja ystävät! Teitte päivästäni unohtumattoman <3

Ja lahjapuoli oli erittäin onnistunut ja se koostui pääasiassa kirjekuorista :D

Vanhemmiltani sain muistoksi ihanan valkokultaisen timantti sormuksen jonka esittelen myöhemmin.

 

Sellaiset olivat minun valmistujaisjuhlani. Huh onneksi ne ovat nyt ohi. Nyt voin täysillä keskittyä tulevaan perheenjäsenen saapumiseen, sillä vauvaa varten ei ole tehty vielä yhtikäs mitään, sillä en ole vain yksinkertaisesti kerennyt. Sairaalakassikin pakkaamatta. Kiinnostaako teitä lukea vauvahömpötyksestä? Sillä se alkaa olla tosiaankin aika ajankohtaista. Hankinta listalla ovat vaunut, imetystyynyä ja kaikkea muuta vauvoihin liittyvää!

Mukavaa viikkoa teille!