Moro!

Minäkin sain osallistua huippuun yhteistyöhön Palorannan kanssa! 

Kauan aikaa piti kyllä miettiä mitä kotiini halusin, sillä heidän nettisivuillaan on todella runsas valikoima laadukkaita tuotteita. Sain valita tuotteeksi upeat Berlin pippuri- ja suolamyllyt jotka varmasti kestävät kovempaakin käyttöä, sillä niille on annettu 25 vuoden takuu!

DSC_0026.jpg

Myllyt ovat 40 cm korkeat ja kauniin kiiltävän valkoiset. Myllyt ovat pianolakattuja. Värivaihtoehtona oli myös musta. Berlin suola ja pippuri myllyistä on saatavilla kokoja 12 cm - 50 cm kummassakin värissä.  Täytyy sanoa, että nämä ovat todella hyvän tuntuiset kädessä ja pippurin ja suolan myllääminen on todella lennokasta ja sujuvaa. 

Minusta tällaiset korkeat pippuri- ja suolamyllyt ovat aivan ihanat. Ne tuovat mieleeni muutaman vuoden takaisen reissun Miami Beachille, jossa useammassakin ravintolassa tarjoilija tuli valtavan pippurimyllynsä kanssa kysymään, että josko annoksiin lisättäisiin pippuria. Joten ne on ihana laittaa esimerkiksi ruokapöytään, jotta jokainen saa itse lisätä annokseensa suolaa tai pippuria. 

DSC_0025.jpgDSC_0024.jpgDSC_0023.jpg

DSC_0022.jpg

Myllyjen valmistaja on Zassenhaus, ja tosiaan näillä kaunokaisilla on 25 vuoden takuu, joka kyllä kertoo tuotteen laadusta.

DSC_0021.jpg

Ruan valmistaminen on taas entistä ihanampaa kun välineistö on kunnossa! :)

DSC_0019.jpg

Suuret kiitokset vain Palorannalle huipusta yhteistyöstä. Nämä myllyt kulkevat mukanani varmasti useamman kymmenen vuotta!  Ja pakko kyllä kehua muiden mukana, että asiakaspalvelu on tällä yrityksellä ensiluokkaista!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Palorannan kanssa.

Seuraavalla kerralla siirrytäänkin sitten vauva hömppään :)