Moro!

Tässäpä tunnelmia meidän äitienpäivän lounaalta. Hieman viivellä, mutta ajattelin kuitenkin jos joku saa vaikka idean pitää illan istujaiset :) Päätimme sisareni kanssa tänä vuonna valmistaa mutsille herkut. Systeri teki alkuruuaksi ihanaa lohi carpacciota ja minä vuorostaan valmistin pääruoan sekä perinteisen äitienpäivä täytekakun. Pääruokana nauteimme uunijuureksia, porsaan sisäfilettä ja konjakkikastiketta. Reseptit ovat enemmän tai vähemmän omasta päästä ja tuunattuja joten tarkkoja mittoja minulla ei valitettavasti ole :(

DSC_0028.jpg

DSC_0032.jpg

Alkuruoka: Lohi carpaccioDSC_0030.jpg

DSC_0027.jpgDSC_0026.jpgDSC_0024.jpg

Pääruoka: Uunijuurekset, porsaan sisäfilee ja konjakkikastike

DSC_0002.jpg

 

DSC_0001.jpg

DSC_0043.jpg

Täytekakussa on sisällä mustikka ja valkosuklaamoussea ja voin kertoa että oli sitten ihan täydellinen makujen liitto! Ehkä paras täytekakku ikinä :) 

Ensi viikolla aletaan laittamaan keittiötä kondikseen. Mukavaa alkavaa viikkoa toverit!

P.S: Tiistaina saan hakea todistukseni! Ihan mahtavaa!!