Oli pakko tulla kertomaan, että tilaamani keittiön kaapin ovet ovat vihdoin valmiit! Tänään haettiin kodin terrasta myös uudet kiiltävät tasot. Hommaa on paljon ja luultavasti juhannuksena laitetaan keittiö kuntoon.

 

Eli meillä on tulossa pienen budjetin (joka näyttää kyllä hienosti venyvän keskisuureksi :D) keittiöremppa. Olen tilannut paikalliselta keittiön kaappeja valmistavalta firmalta sekundaovet eli niissä on naarmuja sisäpuolella ja hinta hyvin edullinen. Kaapin ovet tulevat olemaan kiiltävän valkoiset. Toki mielelläni olisin pistänyt koko keittiön matalaksi ja laittanut kaikki uusiksi, mutta siihen ei ole nyt rahaa eikä kyllä aikaakaan. 

Tässä kuvia nykyisestä keittiöstä

5114a98bc98c7ecf38000479.jpg

5114ae4fc98c7e8639000817.jpg

5114ae52c98c7e3076000579.jpg

Eli keittiössä tulee tapahtumaan seuraavat muutokset:

- kaapin ovet vaihtuvat kiiltävän valkoisiksi

- tasot vaihtuvat kiiltävän valkoiseksi

- välitila tuunataan laastilla ja maalataan jollain vaalean harmaan sävyllä

- tapetit poistetaan ja seinät maalataan

- välitilaan laitetaan uudet valaisimet

 ja uusi verhotankokin voisi olla hyvin ajankohtainen!

 

Innolla odotan tätä muutosta, sillä keittiö on kodin sydän ja vietän siellä huomattavan osan ajastani. Ruanlaitto kun on yksi suurimmista intohimoistani, joten ihanaa päästä toteuttamaan sitä parannellussa ympäristössä.

 

Tällä hetkellä budjetti on n. 1000 euroa, josta 600 euroa menee kaapin oviin ja muihin siihen kuuluviin tarvikkeisiin.

 

Toivottavasti lopputulos hivelee silmää! :)