t513b4381c98c7eea21000018.jpg

513b4345c98c7eb52100002a.jpg

MORO!!

Ja ensinnäkin anteeksi kauheasti anteeksi tämä blogihiljaisuus! Parhaimmat uutiset on se, että oppari on 95 % valmis ja nyt alkaa pahasti näyttää siltä että kesäkuulle saa alkaa suunnittelemaan jonkunnäkösiä valmistujaisjuhlia! JES!!!

Toinen syy miksi blogeilu on jäänyt vähemmälle on nämä aivan ihanat ilmat millä meitä on hellitty! Viime viikonloppu oltiin ihan pihalla. Isä ja muru alkoivat rakentamaan aitaa meidän jokirantaan, että ei tarvi tuon touhutytön kanssa olla pienessä jännityksessä aina kun ollaaan pihalla.

 

Keittiön uusia kaapinovia edelleen tässä odotellaan valmistuvaksi ja sitten paneudutaan siihen projektiin. Maha jatkaa kasvamista ja jos oon yhtään kartalla niin nyt on rv 30. Sisustusrintamalla ei sinänsä mitään uutta. Nyt kun olen päässyt opparin kanssa loppu suoralle olen päässyt tekemään myös suursiivousta kotona ja pari pussillista tavaraa jo odottelee kyytiä kirpparille :)

513b4312c98c7ee42100001d.jpg

No mutta mitäs teille kuuluu siellä ruudun toisella puolella? Ihanaa kun on kesä alkanut vai mitä <3 Luvassa lähiaikoina postausta terassilta ja uusista designjutuista sisätiloissa.

 

Mukavaa loppu viikkoa! :)