Aika menee niin nopsaan! Mun vauva täyttää jo kaksi vuotta <3 Synttärit on kahden viikon päästä. Tänään innostuin suunnittelemaan kaksi vuotiaan rinsessasynttäreitä joissa pääteema varmaankin vaaleanpunaiset polkadotsit <3

Löysin kivan nettikaupan mistä kotiutin kaikki alla olevat tuotteet ja lisäksi vielä valkoisia pompomeja. Nyt en viitsi alkaa askartelemaan kun tässä on kaikkea muutakin härdelliä. Kovasti toivon, että keittiö saataisiin uuteen kuosiin synttäreihin mennessä, mutta hiukan alan epäillä. Katsotaan miten käy!

LILJAN%20SYNTT%C3%84RI.jpg

LILJAN%20SYNTT%C3%84RI1.jpg

Googlaillin myös heliumpulloja ilmapalloja varten, mutta en taida raaskia hankkia. Yhdestä nettikaupasta löysin ja hinta oli reipas 60 euroa, joten kyllä mennään ihan perusilmalla! :D

Mistä te olette löytäneet niitä kivoja tulostettavia koristeita synttäreille? Mitä tarjoaisitte 2-vuotiaan synttäreillä? Vinkkejä kaivataan! :) Mitä muuta voisin muffinivuuista tarjota kuin muffineita?! Ja toveri bloggaajat laittakaa linkkejä teidän järjestämiin juhliin, sieltä ne parhaan inspiraatiot tulee!

 

Kiitos paljon ihanat avusta jo valmiiksi <3

Kuvat lainattu http://juhlacenter.fi/