51647343c98c7ebe50000096.jpg

Siinäpäs minä möhömaha! Tyylikkäästi leggareissa ja topissa.. 

Pyöreä olen normaalistikkin, mutta nyt voin ilolla kertoa että kyydissä on myös pieni salamatkustaja.

Jos onni on myötä niin vauvelin on määrä syntyä heinäkuun lopulla :)

Olen niin onnellinen tästä pienestä elämän alusta. Viime kesänä menetimme pienen pojan rv 23. Elämä muuttuu aika paljon sen jälkeen kun pitää sylissä pientä enkeliä. Ikävä ei mene pois koskaan, mutta sen kanssa on oppinut elämään. Mikään raskaus ei ole itseestäänselvyys. Jokainen terve lapsi on suuri ihme!

Kaikesta huolimatta tämä raskaus on mennyt tosi hyvin enkä ole ressannut tulevasta. 

Meidän neiti on mahdollisesti uuden vauvan syntymisen aikoihin 2 v 2 kk joten vähän jännityksellä odotan tulevaa lapsiperheen arkea. Neitokainen ei nimittäin ole rauhallisimmasta päästä ja mammalla on onnettoman lyhyt pinna..

 Pahoivoinnista en ole joutunut kärsimään. Himonani on ollut alkoholiton olut, sitrushedelmät, tabasco ja tietty ne suolakurkut :)


Mukavaa iltaa sinne ihanat lukijani!